Milla Jovovich: „Nėštumas ir zombių žudymas - nesuderinama“

Aktorė Milla Jovovich laukiasi kūdikio.  Filmo „Penktasis elementas“ (The Fifth Element) žvaigždė M. Jovovich yra

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 19, 2014, 11:12 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 10:23 PM

Buvusi manekenė džiugią žinią apie laukiamą šeimos pagausėjimą paskelbė pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“.

38 metų aktorė pranešė, kad dėl jos nėštumo atidedamas juostos „Absoliutus blogis“ (Resident Evil) naujausios dalies filmavimas.

„Iš pradžių tai turėjo būti žinutė jums apie tai, kaip man smagu skristi į Keiptauną Pietų Afrikoje pradėti „Resident Evil: The Final Chapter“ filmavimo darbų. Bet... su vyru Paulu ką tik sužinojome, kad turėsime dar vieną vaikelį!!!“ - rašė M.Jovovich.

„Taigi po ilgų diskusijų nusprendėme, jog visiems bus geriau palaukti, kol gims vaikelis, ir tuomet imtis RE („Resident Evil“). Kalbant apie kaskadininkų triukus ir didėjantį mano pilvą, nemanome, kad nėštumas ir zombių žudymas yra geriausia kombinacija!, - rašė aktorė, pridėdama šypsenėlę.

„Įsivaizduoju, kad vienintelis dalykas, kurį artimiausiu metu žudysiu, bus nesibaigiančios keksiukų atsargos. Velnias...“, - pridūrė ji.

„Kalbant rimtai, norime sukurti geriausią įmanomą filmą, o tai būtų nepaprastai sudėtinga, turint galvoje dabartinę mano būklę. Noriu pasinaudoti proga ir padėkoti visiems, kurie jau sunkiai dirba prie šio filmo Pietų Afrikoje. Nekantraujame, kai galėsime prisijungti prie jūsų visų kitą vasarą. Viliamės, kad atvyksime su naujuoju mūsų mažos šeimos nariu! Jėga!“, - rašė M.Jovovich.

Aktorė neslėpė svajojanti apie antrą kūdikį. Neseniai britų žurnalui „Hello!“ ji sakė, kad dar vienas vaikas yra jos „svarbiausias prioritetas“.

M.Jovovich su būsimu vyru Paulu W.S. Andersonu susipažino 2002 metais juostos „Absoliutus blogis“, kurią jis režisavo, filmavimo aikštelėje. 2007-aisiais jiems gimė dukra Ever Gabo. 2009 metais pora susituokė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.