Princui Harry mestas ALS ledinio kibiro iššūkis

Atlikėja Ellie Goulding pakylėjo Amiotrofinės lateralinės sklerozės (ALS) draugijos organizuotą labdaros renginį į kitą lygmenį, išdrįsdama mesti ledinio vandens iššūkį britų karališkosios šeimos atstovui princui Harriui.

Princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Princas Harry.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 21, 2014, 9:37 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 1:45 AM

Hito „Lights“ atlikėja turi ryšių rūmuose – ji dainavo princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine vestuvėse 2011 metais, todėl tikisi, kad jai pavyks įtikinti princą prisidėti prie ledinio vandens išbandymą atlaikiusių įžymybių.

M.Goulding prasitarė, kad jos vadybininkas nesutiko priimti pirmiausia jam mesto iššūkio, todėl ji pakvietė Harry užimti jo vietą.

„Taigi, mano vadybininkas nepriims ledinio iššūkio nors aukos, todėl aš pasiūliau princą Harry“, – parašė atlikėja Twitter.com.

ALS ledinių kibirų išbandymas (ALS Ice Bucket Challenge) yra.plačiai paviešinta akcijoje, kurios tikslas – surinkti lėšų kovai su šia liga ir atkreipti į ją visuomenės dėmesį. Princas Harry yra asmeniškai susijęs su šia veikla, kadangi jo teta, princesė Ann yra Britanijos motorinių neuronų ligos draugijos globėja.

Anksčiau ledinio vandens kibirų iššūkį yra priėmusios tokios žvaigždės kaip Zacas Efronas, Nicole Scherzinger, Simonas Cowellas, Lily Allen, Emily Blunt ir Shakira.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.