Atlikėja M.Carey skiriasi su vyru, mat jo liežuvis – per ilgas

6 metus trukusi popmuzikos atlikėjos Mariah Carey ir televizijos laidų vedėjo Nicko Cannono santuoka priėjo liepto galą. Teigiama, kad poros santykių išgelbėti nebeįmanoma ir šiuo metu garsenybės, padedamos advokatų, dalijasi turtą bei teises į dviejų vaikų globą. Ir visa ši virtinė – per ilgą N.Cannono liežuvį.

Atlikėja M.Carey skiriasi su vyru, mat jo liežuvis – per ilgas.<br>AOP nuotr.
Atlikėja M.Carey skiriasi su vyru, mat jo liežuvis – per ilgas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-22 00:06, atnaujinta 2018-01-21 23:48

Per kovo mėnesį įvykusį interviu dainininkės vyras prisipažino anksčiau mylėjęsis su tiek Holivudo gražuolių, kad nė nebegalėtų jų visų suskaičiuoti. Paprašytas įvardinti bent 5 garsenybes, šis nesutriko ir rėžė: „Tai paprasta. Prašau. Mariah Carey, Christina Milian, Nicole Scherzinger, Selita Ebanks, ak, ir dar Kim Kardashian. Apie ją visai pamiršau, nes po manęs ji turėjo galybes vyrų.“

Šis interviu vyrui kainavo santykius su mylimąja. Paaiškėjo, kad M.Carey jautėsi giliai įžeisti savo vyro kalbų. Dar didesnį sąmyšį sukėlė vėlesnis N.Cannono interviu, per kurį aktorius prisipažino, kada pirmąjį kartą pasimylėjo su savo žmona ir pareiškė nebijantis kalbėti apie savo seksualinį gyvenimą su M.Carey, mat jis yra tiesiog fantastiškas. Šie žodžiai tik dar labiau įsiutino pramogų pasaulio žvaigždės žmoną.

Teigiama, kad pora skirtingais keliais pasuko dar gegužės mėnesį ir nuo to laiko slapta stengiasi pasidalyti teises į vaikų globą. Tarp Mariah ir Nicko – 12 metų skirtumas, jiedu susituokė praėjus vos 2 mėnesiams po to, kai ėmė susitikinėti.

„Nickas nesiveržia skirtis, jis laukia, kada Mariah pati paduos skyrybų dokumentus. Vis dėlto, be kovos jis nepasiduos – jis nori gauti nemenką dalį Mariah turto, kuris sudaro 500 mln. JAV dolerių.

Nickas suvokia, kad dvynukams augti bus kur kas lengviau, jei jų globa atiteks Mariah, tačiau jis nori gerų sąlygų lankyti savo vaikus“, – teigia porai artimas šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.