Pirmosios Ukrainos ponios debiutas - ant „Elle“ viršelio

Pirmoji Ukrainos ponia Marina Porošenko – lyg šviežio oro gūsis konfliktų iškankintai Rytų Europos valstybei. Rafinuota, elegantiška, pasitikinti savimi ir visai kitokia, nei jos pirmtakės – Marina rodo pavyzdį ukrainietėms, o šalies vyrus verčia pasitempti. Mados žurnalas „Elle“ taip pat susižavėjo gražuole Ukrainos prezidento žmona ir jos atvaizdu papuošė ateinančio mėnesio viršelį.

Mados žurnalas „Elle“ taip pat susižavėjo gražuole Ukrainos prezidento žmona ir jos atvaizdu papuošė ateinančio mėnesio viršelį.<br>„Elle“ nuotr.
Mados žurnalas „Elle“ taip pat susižavėjo gražuole Ukrainos prezidento žmona ir jos atvaizdu papuošė ateinančio mėnesio viršelį.<br>„Elle“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2014, 7:12 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:39 AM

Fotosesijos diena – birželio 27-oji – tapo simboliška ne tiktai uoliai su M.Porošenko plušusiai stilistų bei fotogra-fų komandai, bet ir daugeliui Ukrainos gyventojų. Būtent tą dieną prezidentas Petro Porošenka pasirašė Ukrainos ir Europos Są-jungos (ES) asociacijos sutarties ekonominę dalį, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Džiugią žinią šalies vadovo žmona paskelbė vos įžengusi pro redakcijos duris. Nenuostabu, kad tądien sklandžiusi pakili nuotaika atsispindi ant rugsėjo mėnesį parduotuvių lentynas pasieksiančio ukrainietiško „Elle“ žurnalo viršelio.

Fotosesija vyko pačioje Kijevo širdyje, legendomis apipintuose Chimerų rūmuose – privačioje Ukrainos prezideto rezidencijoje. O pirmąją Ukrainos ponią įamžinti panorėjusi garsi fotografė Haifa Wohlers Olsen atskri-do net iš Londono.

Viršelio herojės įvaizdį kūrusiai mados redaktorei buvo paskirta svarbi užduotis – išrinkti tinkamiausius apdarus pirmajai Ukrainos damai. Ši užduotis – ne iš lengvųjų, nes stilistė privalėjo rasti aukso viduriuką tarp stilingo, tautos dvasią atspindinčio ir tuo pat metu oficialaus, protokolui paklūstančio įvaizdžio.

Pergalingu žvilgsniu į fotoaparato objektyvą žvelgusi M.Porošenko vilkėjo dizainerės Vitos Kin kūrinį – raudoną, baltomis gėlėmis siuvinėtą palaidinukę, priderintą prie balto sijono aukštu liemeniu.

Po fotosesijos redakcijoje ilgą laiką netilo kalbos. Regis, svarbiausia šalies dama ne tik pateisino su ja dirbusios komandos lūkesčius, bet ir paliko neišdildomą įspūdį. „Pirmoji Ukrainos ponia stebina paprastumu ir draugiškumu. Tai protingas, atviras ir nuoširdus žmogus, kurio akyse atsispindi tikros, nesuvaidintos emocijos“, – savo įspūdžiais apie Ukrainos prezidento žmoną dalijosi „Elle“ komanda.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.