Programišius tikina turįs Jennifer Lawrence sekso įrašą

Nuogų įžymybių nuotraukų skandalas įgauna pagreitį – programišius, sekmadienį pavogęs krūvas asmeninių įžymybių nuotraukų ir vaizdo įrašų, dabar siūlo įsigyti ir pikantišką vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas sparčiai populiarėjančios Holivudo aktorės Jennifer Lawrence lytinis aktas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-01 19:13, atnaujinta 2018-01-27 17:54

2 minučių trukmės „Oskaro“ laureatės sekso įrašas atiteks bet kuriam, sutikusiam atverti savo piniginę dėl galimybės pamatyti nuogas J.Lawrence krūtis.

„Žinau, kad niekas manimi netikės, bet turiu trumpą J.Lawrence vaizdo įrašą. Jis tikrai labai trumpas, tetrunka šiek tiek ilgiau nei 2 minutes ir matysite tik krūtis. Bet kokiu atveju, jeigu kas nors norėtų pamatyti vaizdo įrašą, praneškite, kaip galėčiau jį įkelti anonimiškai (nenoriu FTB pareigūnų dėmesio, o ir jūs tikrai nenorite sužinoti, kaip aš gavau šį video)“, – tokią žinutę apsukrus programišius paskelbė forume „4Chan“.

Primename, kad skandalingame sąraše yra 101 įžymybės pavardė, visos jos – moterys. Į sąrašą, be kita ko, įtrauktos Avril Lavigne, Hilary Duff, Kate Upton, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Rihanna, Scarlet Johansson, Selena Gomez, Wynona Ryder ir kt.

Privatūs duomenys buvo pavogti įsilaužus į žvaigždžių paskyras „iCloud“ tarnyboje, skelbia Mashable.com. Ją valdanti kompanija „Apple“ situacijos nekomentuoja.

Neoficialiai nurodoma, kad paskalų tinklalapis Tmz.com jau derasi dėl nuotraukų įsigijimo ir už jas siūlo šešiaženkles sumas.

Kol kas internete pasklido tik dalies žvaigždžių privačios nuotraukos. Vienos įžymybės pripažįsta, kad nuotraukos yra tikros, kitos tai neigia.

Pavogtas nuotraukas įsigiję žmonės vaizdus toliau platina internete, tačiau dauguma tarnybų pasirūpina, kad šie vaizdai būtų kuo skubiau pašalinti. „Twitter“ ne tik naikina nutekintas nuotraukas, bet ir blokuoja jas paviešinusius profilius.

Primename, kad prieš kelerius metus internete buvo išplatintos nuogos Holivudo aktorės Scarlett Johansson nuotraukos. FTB situaciją aiškinosi kone pusmetį, kol pagaliau programišius Christopheris Chaney pats prisipažino įsilaužęs į S.Johansson elektroninio pašto dėžutę ir nutekinęs jos nuotraukas internete. Už šiuos neteisėtus veiksmus teismas jam skyrė 10 metų kalėjimo ir maždaug 174 tūkst. litų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.