Apie F. Hollande'o neištikimybę V. Trierweiler parašė memuarus

Buvusi Prancūzijos pirmoji ponia trečiadienį nutraukė tylą dėl audringos santykių su prezidentu Francois Hollande'u pabaigos ir detaliai papasakojo apie savo reakciją į naujienas, kad jis yra užmezgęs romaną.

Slapta parašytuose memuaruose, kurie turi būti išleisti ketvirtadienį, Valerie Trierweiler atvirai pasakoja apie santykius su F.Hollande'u.<br>AOP nuotr.
Slapta parašytuose memuaruose, kurie turi būti išleisti ketvirtadienį, Valerie Trierweiler atvirai pasakoja apie santykius su F.Hollande'u.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 3, 2014, 9:05 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:02 PM

Slapta parašytuose memuaruose, kurie turi būti išleisti ketvirtadienį, Valerie Trierweiler atvirai pasakoja apie santykius su F.Hollande'u ir sausio mėnesį įvykusį skausmingą staigų išsiskyrimą po žurnalo pranešimų apie sensacingą prezidento romaną su aktore Julie Gayet.

„Visa, ką rašau, yra tiesa“, – sako ji knygos „Ačiū už šią akimirką“ (Merci pour ce moment) viršelyje. Ši knyga tikriausiai nepagerins F.Hollande'o, kuris ir taip jau yra nepopuliariausias Prancūzijos prezidentas per visą istoriją, įvaizdžio.

Ištraukose, kurias trečiadienį paskelbė blizgus žurnalas „Paris-Match“, 49 metų buvusi žurnalistė detaliai aprašo barnį prezidento miegamajame, kai ji suprato, kad buvo apgaudinėjama.

„Informacija apie Julie Gayet yra pagrindinėse dienraščių antraštėse ... Aš palūžtu. Nenoriu to girdėti, puolu į vonią. Čiumpu mažą plastikinį maišelį su migdomaisiais vaistais, – rašo ji. – Francois atseka mane. Jis bando pačiupti maišelį. Tabletės pabyra ant lovos ir grindų ... Nuryju, ką galiu. Noriu miegoti. Nenoriu išgyventi artimiausių valandų“.

„Jaučiu, kad virš manęs tuoj kils audra ir neturiu jėgų pasipriešinti. Noriu pabėgti. Prarandu sąmonę“, – tęsia ji.

Ši 320-puslapių knyga „yra meilės šauksmas ir, taip pat, lėtas grimzdimas į pragarą, pasinėrimas į vienos poros intymumą“, rašė savaitraštis ir pridūrė: „Du žmonės ir nieko daugiau: Valerie and Francois“.

F.Hollande'o biuras nurodė, kad „nežinojo“ apie tokios knygos išleidimą.

„Tad iš esmės mes šios knygos neskaitėme“, – sakė F.Hollande'ui artimas šaltinis.

Žavingoji žurnalistė su F.Hollande'u susipažino ir slaptą romaną užmezgė šio amžiaus pirmojo dešimtmečio viduryje, kai jis dar palaikė santykius su Segolene Royal, buvusia kandidate į prezidentus.

Vėliau F.Hollande'as dėl V.Trierweiler paliko S.Royal, jo keturių vaikų motiną, ir jam 2012 metais tapus prezidentu V.Trierweiler tapo Prancūzijos pirmąja ponia de facto, nors jiedu ir nebuvo susituokę.

Meilė ir neviltis

Pranešimai apie jo romaną su 42-jų J.Gayet sausį sukėlė politinį žemės drebėjimą.

Žurnalui „Closer“ paskelbus apie 59 metų F.Hollande‘o ir 42 metų aktorės, atskirai atvykstančių į butą Paryžiuje esą slaptiems pasimatymams, nuotraukas, V.Trierweiler savaitei pateko į ligoninę.

F.Hollande'ui teko oficialiai 18 žodžių pranešimu apgailestaujant paskelbti, kad jo santykiai su V.Trierweiler, kurią dar 2010 metais jis buvo pavadinęs savo „gyvenimo moterimi“, nutrūko.

„Aštuoniolika žodžių yra beveik po vieną žodį kiekvienam mėnesiui, kurį mes praleidome kartu po jo išrinkimo“, – sakė V.Trierweiler dienraščiui „Le Parisien“ sausį, pridurdama, kad jaučiasi „daugiau nusivylusi nei įskaudinta“.

Remiantis „Paris-Match“, tai yra pirmas kartas, kai buvusi pirmoji ponia „iš papasakoja visą tiesą apie devynis metus trukusius pavydo ir galios ėdamus santykius... Meilės .... ir nusivylimo istoriją“.

Savaitraštis apibūdina V.Trierweiler kaip „aistringą meilužę, savininkišką, einančią iš proto dėl vyro, kurį dievina, kuris priverčia ją juoktis ir žavingai išmuša ją iš vėžių“.

Ši knyga gali sukelti nemalonumų F.Hollande'ui, kurio reitingai pasiekė rekordines žemumas.

Tai bus jau ne pirmieji buvusios pirmosios ponios memuarai.

Nicolas Sarkozy buvusi žmona Cecilia Attias, kuri buvo viena svarbiausių patarėjų jo sėkmingoje 2007 metų prezidento rinkimų kampanijoje, pernai taip pat išleido savo autobiografiją, kurios buvo parduota dešimtys tūkstančių kopijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.