„Tobula“ pora M.Carey ir N.Cannonas nebegali pakęsti vienas kito

6-osios vestuvių metinės popmuzikos dievaitei Mariah Carey turėjo būti nepamirštamos. 25 buteliai prabangaus šampano „Angel“, ikrai, austrės ir kitos gurmaniškos vaišės... Atlikėjos sutuoktinis šmaikštusis televizijos laidų vedėjas Nickas Cannonas įnoringą mylimąją siekė nustebinti organizuodamas intymią šventę jųdviejų valdose Bahamose, kur dar 2008-aisiais pora prisiekė amžiną meilę. Tačiau romantiški užmojai taip ir liko tik užmojais.

Laimingi ir įsimylėję - tokie kadaise buvo M.Carey ir N.Cannonas.<br>AOP nuotr.
Laimingi ir įsimylėję - tokie kadaise buvo M.Carey ir N.Cannonas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 8:38 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:21 PM

Tarp sutuoktinių tvyrojusi įtampa įžiebė tokį pyktį, kad pora nejučiomis įsisuko į nesibaigiančių ginčų viesulą. Santuoka buvo pasmerkta liūdnai baigčiai.

„Įtarimai varė Mariah iš proto. Ji nepaliaujamai koneveikė sutuoktinį, neretai tvirtindavo, kad jis nėra geras vyras, ir kandžiai pabrėždavo, kad jis bėga nuo problemų, užuot jas sprendęs.

Galima vyro neištikimybė ją pavertė tikra paranoike – ji pasamdė keletą žmonių, sekusių kiekvieną Nicko žingsnį, ir ilgainiui įtarimai pasitvirtino. Nickas iš tiesų turėjo keletą mergelių: seksualią lotynų amerikietę ir šviesiaplaukę sekso bombą su didelėmis krūtimis. Tikima, kad jos – tik vienos iš daugelio.

Mariah įsiūtis dėl to, kad josios vyras – ne kas kitas, o paskui kitų moterų sijonus lakstantis nesubrendėlis, atvėrė tikrus pragaro vartus. Komikas N.Cannonas, be abejo, stengėsi iš padėties suktis geriausiu jam žinomu būdu – šmaikštaudamas. Tik tai Mariah visai nebuvo juokinga – ji kaipmat liepė vyrui atšaukti visus metinių šventimo planus“, – leidiniui „OK!“ teigė vienas porai artimų šaltinių.

Ir štai šiandieną Mariah ir Nickas vienas kito purtosi it velnio. Teigiama, kad poros santykių išgelbėti nebeįmanoma ir šiuo metu garsenybės, padedamos advokatų, dalijasi turtą ir teisę į dviejų vaikų globą.

„Nickas be kovos nepasiduos – jis nori gauti nemenką Mariah turto, kuris sudaro daugiau nei 500 mln. JAV dolerių, dalį.

Be to, jis suvokia, kad dvyniams augti bus kur kas lengviau, jei jų globa atiteks Mariah, tačiau jis nori gerų vaikų lankymo sąlygų“, – teigė porai artimas šaltinis.

Visa ši skyrybų virtinė – netikėtas likimo posūkis, juk vos prieš metus 5-ąsias vestuvių metines pora atšventė būdama visai kitokios nuotaikos. Tą kartą buvo surengta ištaiginga Pelenės istoriją primenanti šventė Disneilende, į kurią sugužėjo net 250 poros artimųjų ir bičiulių. Savo santuokos įžadus Mariah ir Nickas dar sykį įtvirtino priešais Miegančiosios Gražuolės pilį. Mariah su dukra Monroe tądien vilkėjo princesių sukneles, o Nickas su sūnumi Moroccanu apsimetė žaviaisiais princais.

Per 12 mėnesių graži pasaka virto tikrų tikriausiu košmaru, patekusiu į viešumą. Į šių metų vasario mėnesį vykusią ironiškai pavadinto atlikėjos hito „You’re Mine (Eternal)“ premjerą pora atvyko atskirai. O per interviu Mariah prunkštelėjo ir pasakė, jog Valentino dienos proga brangutis ją paliks švęsti vieną, o pats tuo metu bus kažkur kitur.

Kad Nicko dažnai nebūna namuose, nėra naujiena. Vyras ne tik reguliariai šmėkščioja televizijoje, bet ir vaidina, repuoja ir kuria muziką savo įrašų studijoje „NCredible“. Mariah taip pat pluša išsijuosusi, ir, be kita ko, svaiginasi.

„Alkoholis liejasi per kraštus, tai nekontroliuojama. Ji skandina savo liūdesį šampano pursluose. Ji niekuomet nebuvo tokia vieniša... Ji verkia kiekvieną dieną“, – gegužės mėnesį leidiniui „OK!“ teigė šaltinis.

O ir kurios moters akys neašarotų, jei jos vyras nuolat viešai pliurptų apie intymiausias jų gyvenimo detales? Per vieną interviu Nickas teigė, jog geros santuokos paslaptis yra „daug, daug, labai daug sekso“, taip pat prisipažino nebijantis kalbėti apie savo lytinį gyvenimą su M.Carey, mat jis yra tiesiog fantastiškas.

Ir vis dėlto galutinis taškas buvo padėtas po skandalingojo N.Cannono interviu vienoje radijo laidoje dar kovo mėnesį.

Dainininkės vyras prisipažino anksčiau mylėjęsis su tiek Holivudo gražuolių, kad nė negalėtų jų visų suskaičiuoti. Paprašytas įvardyti bent 5 garsenybes, jis nesutriko ir rėžė: „Tai paprasta: Mariah Carey, Christina Milian, Nicole Scherzinger, Selita Ebanks, ak, ir dar Kim Kardashian. Apie ją visai pamiršau, nes po manęs ji turėjo galybę vyrų.“

Išgirdusi pastarosios pavardę, Mariah tiesiog pasiuto, mat ji nekenčia Kim visa savo esybe. Jos kraujas verda vien nuo minties, kad Nickas kadaise miegojo su skandalingąja realybės šou žvaigžde.

Tačiau santykius sugriovė ne vien ilgas N.Cannono liežuvis ir jo troškimas lakstyti paskui kitų moterų sijonus. Problemų būta nuo pat pradžių, juk angeliško veido Mariah namuose – toli gražu ne šventoji.

„Ji nuolat žemino Nicką ir jam tai įgriso. Mariah tyčiodavosi iš sutuoktinio stiliaus, mat jis jai priminė cirko klouną. Ji juokdavosi iš jo muzikinio skonio ir nekęsdavo, kaip jis ruošia maistą. Kartą jį apšaukė vyrą savo vaikų akivaizdoje dėl to, kad jo keptų sumuštinių plutelė nebuvo gerai apskrudusi!“ – atskleidė šaltinis.

Regis, buities problemos, nemažas amžiaus skirtumas (Nickas yra 12 metų jaunesnis už Mariah) ir skirtingi požiūriai į gyvenimą tapo nepakeliama našta, suardžiusia dar vienos Holivudo poros santuoką.

Nicko Cannono Holivudo trofėjai Christina Milian. Jiedu susipažino filmo „Meilė nieko nekainuoja“ filmavimo aikštelėje ir kartu praleido net dvejus metus – kol Ch.Milian nesužinojo, kad Nickas nuolat suka „į kairę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.