„Ištrūkusio Džango“ aktorė D. Watts buvo sulaikyta policijos

Filmo

„Ištrūkusio Džango“ aktorė D. Watts buvo sulaikyta policijos<br>„Facebook“ nuotr.
„Ištrūkusio Džango“ aktorė D. Watts buvo sulaikyta policijos<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-09-15 23:20, atnaujinta 2018-02-02 12:15

D.Watts ir jos vyras tvirtina, kad ketvirtadienį juodu, viešai rodančius savo meilės vienas kitam jausmus, surakino antrankiai, sulaikė ir apklausė, be to, dedant antrankius buvo sužeistas aktorės riešas.

Los Andželo policijos departamentas sekmadienį sakė, kad reagavo į susirūpinusio piliečio pranešimą apie „nepadorų demonstravimą“ sidabro spalvos automobilyje „Mercedes“ atviromis durelėmis.

Po arešto „atlikus tyrimą buvo nustatyta, kad jokio nusikaltimo nepadaryta“, ir pora buvo paleista, nurodė policija.

Incidentas įvyko „Studio City“ pasiturinčiųjų rajone Los Andželo šiaurėje.

„Šiandien aš buvau surakinta antrankiais ir sulaikyta dviejų policijos pareigūnų iš „Studio City“ policijos departamento, kai atsisakiau patvirtinti, kad padariau kažką bloga, rodydama meilės jausmus, visiškai apsirengusi, viešoje vietoje“, – ketvirtadienį savo puslapyje „Facebook“ parašė D.Watts.

„Sėdėdama policijos automobilio gale prisiminiau tą nesuskaičiuojamą daugybę kartų, kai mano tėvas pareidavo namo nusivylęs ar pažemintas farų, kai nepadarydavo nieko bloga, – rašė aktorė. – Jutau jo gėdą, jo pyktį ir savo pačios ... nusivylimą, kad egzistuoju pasaulyje, kur leidau sau patikėti, kad pareigūnai gali kontroliuoti mano EGZISTAVIMĄ, ... mano sugebėjimą BŪTI!!!!!!!“

Aktorė paskelbė nuotrauką, kurioje ji matyti verkianti, su rankomis už nugaros, stovinti šalia policininko. Ji vilkėjo baltus trikotažinius marškinėlius, spalvingus šortus, avėjo sportbačius.

„Galiu pasakyti, kad mus įskundusieji (taip pat ir pareigūnai) matė tatuiruotą baltą vaikiną ir šortus mūvinčią merginą, ir pamanė, kad mes esam HO (prostitutė) ir TRICK (klientas)“, – sakė aktorės vyras Brianas Jamesas Lucasas.

„Mūsų laisvė nėra tokia, kai žmonės gali puldinėti kitus be jokios priežasties ar įrodymų, vien dėl to, jog jie „mano“, kad jiems galią suteikė žmonės TIK tokie pat kaip mes“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.