Princo Harry gimtadienis - garsenybių apsuptyje

Britanijos princas Harry savo 30-ąjį gimtadienį atšventė surengęs oficialią vakarienę, kurios svečiai klausėsi popmuzikos žvaigždės Ellie Goulding dainų.

Britanijos princas Harry savo 30-ąjį gimtadienį atšventė surengęs oficialią vakarienę.<br>Scanpix nuotr.
Britanijos princas Harry savo 30-ąjį gimtadienį atšventė surengęs oficialią vakarienę.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-09-18 18:21, atnaujinta 2018-01-30 12:31

Vakarienė vyko Klarenso rūmuose, Harry tėvo Velso princo Charleso Londono rezidencijoje, trečiadienio vakarą, praėjus dviems dienoms po tikrojo princo gimtadienio, kuris buvo paminėtas pirmadienį.

Šventės kaltininkas pats atvairavo automobilį į įvykio vietą, kur jau rinkosi smokingais ir vakariniais apdarais pasipuošę svečiai.

Jau anksčiau Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės vestuvėse dainavusi E.Goulding yra gera Harry draugė. Pranešama, kad vakarėlyje ji atliko virtinę savo populiarių dainų.

Kaip rašo „Vanity Fair“, svečiai buvo vaišinami princo Harry mėgstamiausiais patiekalais – Velingtono jautienos kepsniu, žuvies pyragu ir plaktos grietinėlės, morengų bei uogų desertu „Itono betvarkė“.

Kalbama, kad princas Charlesas, kuris šiuo metu atostogauja Škotijoje, pobūviui atsiuntė kelias dėžes šampano.

Anksčiau buvo planuota, kad vakarienė vyks Kensingtono rūmuose, kuriuose princas Harry gyvena su savo broliu princu Williamu ir jo žmona Kembridžo kunigaikštiene Catherine, tačiau dėl komplikuoto kunigaikštienės nėštumo buvo perkelta į kitą vietą.

Taip pat pasirodė pranešamai, kad princas susitaikė su savo buvusia mergina, 24 metų manekene Cressida Bonas, su kuria antradienį buvo pastebėtas kine, kur žiūrėjo naują komediją su Cameron Diaz „Seks video“ (Sex Tape).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.