Įkyri persekiotoja Shią LaBeoufą palaikė Albertu Einsteinu

Garsus amerikiečių aktorius ir režisierius Shia LaBeoufas gavo sulaikymo orderį prieš gerbėją, kuri buvo rasta jo namuose Los Andžele praėjusį mėnesį. Graciela Nahle (31 m.) buvo sulaikyta po to, kai žmonės ją pastebėjo slapčia stebint aktoriaus namus Studio City rajone, Los Andžele.

Įkyri persekiotoją Shią LaBeoufą palaikė Albertu Einsteinu.<br>AOP nuotr.
Įkyri persekiotoją Shią LaBeoufą palaikė Albertu Einsteinu.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 7:31 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 11:41 AM

Pagal naujausius parodymus, Graciela aktorių vadino Albertu Einsteinu ir tvirtino, jog jie yra skirti vienas kitam. Paskutinį kartą aktorius šią moterį sutiko rugpjūtį, jo namų teritorijoje valgančią arbūzus.

Kai aktorius paprašė gerbėją pasišalinti, ji atšovė, kad ruošiasi susprogdinti jo namus ir visą pasaulį bei buvo tvirtai įsitikinusi, kad Sh.LaBeoufas yra Albertas Einsteinas.

Antrą kartą moteris atvyko su kūdikiu ant rankų ir teigė jog ji ir aktorius praeitame gyvenime buvo geriausi draugai.

Pagal populiarų amerikiečių tinklalapį „TMZ“, Graciela Nahle net tris kartus įsibrovė į nuosavybę. Pats aktorius baiminasi dėl savo saugumo.

Pavojingai persekiotojai buvo įsakyta laikytis 91,44 metrų atstumo nuo aktoriaus namų, tačiau praėjusį mėnesį įžymybė buvo priversta skambinti policijai po dar vieno susidūrimo su įkyria gerbėja.

Nors, klausant skambučio įrašo, aktoriaus balsas atrodė pakankamai ramus, jis teigė, jog moteris jį persekioja jau dvi savaites. Kol aktorius policijai aiškino situaciją, įraše galima buvo išgirsti prašant persekiotojos jo neliesti.

Moteris buvo sulaikyta, pripažinta pažeidusi teismo sprendimą ir nuteista kalėti 45 dienas, tačiau jau po 4 dienų buvo paleista.

Parengė Rožė Dzimidaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.