Neištikimybės atveju B.Pittas neteks teisių į vaikų globą

Paaiškėjo, kad žymi Holivudo pora Angelina Jolie ir Bradas Pittas, rugpjūčio mėnesį oficialiai įteisinę savo santykius, pasirašė priešvedybinę sutartį. Joje teigiama, kad neištikimybės atveju Bradas Pitas praranda ne tik didžiulę sumą pinigų, bet ir netenka teisės globoti savo vaikus.

Neištikimybės atveju B.Pittas neteks teisių į vaikų globą.<br>AOP nuotr.
Neištikimybės atveju B.Pittas neteks teisių į vaikų globą.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 7:06 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:26 PM

Sutartyje pinigų sumos labai griežtai paskirstytos. Vienoje grafoje surašyti pinigai, kuriuos pora uždirbo iki jų santykių pradžios, o kitoje – pinigai, sukaupti jiems būnant pora. Vienaip ar kitaip, skyrybų atveju poros uždirbti pinigai būtų lygiai paskirstyti jų šešiems vaikams.

Bemaž to, sutuoktiniai sudarė dar ir testamentą, kuriame nurodoma, jog visos santaupos mirties atveju atitenka jų vaikams. Pora nepamiršo ir savo labdaros fondų, prieglaudos ir vaikų namų.

Primename, kad B. Pitto ir A. Jolie vestuvių ceremonija įvyko rugpjūčio 23 dieną Miravalio pilyje, Pietų Prancūzijoje. Šventėje dalyvavo tik patys artimiausi žmonės. Žymi pora teigė: „Mums buvo svarbu, kas ši diena būtų nuostabi ir pilna geros nuotaikos. Ja norėjome pasidalinti su savo vaikais ir šeima“.

Vėliau spaudoje pasirodė nuotraukos iš poros vestuvių. Manoma, kad šios nuotraukos galėjo kainuoti nuo dviejų iki septynių milijonų dolerių. Gautus pinigus Holivudo pora planuoja paaukoti labdaros fondams.

Parengė Rožė Dzimidaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.