Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Papuošalų reklamoje – iš vandens išnirusi nuoga Cara Delevingne

Nuo pat modelio karjeros pradžios Cara Delevingne (22 m.) drumsčia nusistovėjusius vandenis. Dabar atėjo laikas tai padaryti tiesiogine šia žodžio prasme – per Johno Hardy papuošalų reklaminę kampaniją Cara šoko į vandenį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 9:03 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:04 PM

Per gundančią fotosesiją Balyje skandalingasis supermodelis pozavo arba pasipuošusi labai atvirais drabužiais, arba visai be jų. Per šią fotosesiją Cara parodė esanti tikra profesionalė – net tokiomis aplinkybėmis ji sugebėjo pabrėžti reklamuojamų papuošalų grožį labiau nei savo kūno linkius.

J.Hardy papuošalų reklaminė fotosesija – tai jau antras kartas per kelias paskutines savaites, kai Cara nusimeta drabužius.

Geriausiu pasaulyje mados fotografu tituluojamas Mario Testino įamžino C.Delevingne su Ievos kostiumu žurnalui „Allure“. Fotosesijos rezultatu Mario pasidalijo su savo gerbėjais socialiniame tinkle „Instagram“.

M.Testino darytoje nuotraukoje intymias vietas Cara pridengia tik ranka ir dirbtinių plaukų sruogomis.

Nepaisant to, kad tokių intymių fotosesijų Caros gyvenime tik daugėja, supermodelis neseniai prisipažino, kad jų nemėgsta. Žurnalui „Elle“ C.Delevingne sakė: „Tiesą sakant, aš niekam nerekomenduočiau išgarsėti. Suvokiau, kad privatumas labai svarbus gyvenime“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.