G.Clooney vestuvės įsibėgėja: atvyko jaunieji, renkasi žvaigždės

Venecija laukia metų šventės: freskomis išpuoštas viešbutis „Aman“ prie Didžiojo kanalo karštligiškai ruošiasi George'o Clooney ir jo nuotakos Amal Alamuddin, Libane gimusios britų teisininkės, vestuvėms.

George'as Clooney su mylimąja Amal Alamuddin.<br>AP nuotr.
George'as Clooney su mylimąja Amal Alamuddin.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-09-26 13:17, atnaujinta 2018-01-29 13:28

Holivudo žvaigždės ir pasaulio paparacai jau renkasi šiame Italijos mieste, kur buvęs geidžiamiausias planetos viengungis, pasak šaltinių, vestuves švęs su 136 svečiais, tame prabangiame septynių žvaigždučių viešbutyje prieš 450 metų statytuose rūmuose „Palazzo Papadopol“.

Tikimasi, kad G.Clooney ir A.Alamuddin oficialiai susituoks per civilinę ceremoniją pirmadienį, bet kaukių karnavalų miestas rengiasi rimtai išankstinei šventei šį savaitgalį.

„Čia, Venecijoje, apie Clooney kalba visi, ypač jaudinasi visos merginos, jos rinksis kanalo krantinėse, kad jį pamatytų“, – sakė vandens taksi vairuotojas Bruno Bartolini, kuris pridūrė, kad tai bus „fantastiškas vakarėlis“.

„Miesto gyvenimas stoja, nes jie naudojasi Didžiuoju kanalu, bet ką tai reiškia: nėra nieko geriau nei tuoktis Venecijoje“, – sakė jis.

Svečiai, tarp jų – Bradas Pittas, Angelina Jolie, Sandra Bullock ir Mattas Damonas, turi apsigyventi viešbutyje „Cipriano“ Džudekos saloje, kur penktadienio vakarą jų laukia prašmatni vakarienė su jaunikiu ir jo žavingąja nuotaka.

Priėmimas šeštadienį įvyks viešbutyje „Aman“, į kurį svečius nulydės policijos, labai norinčios per atstumą išlaikyti entuziazmo apimtus G.Clooney gerbėjus ir šimtus fotografų, valtys.

Svečius pasitiks gausybė putojančio vyno ir sumuštinių viešbučio sode, nuo kanalo triukšmo apsaugotoje oazėje, o paskui vestuvininkai susės pagrindinėje bibliotekoje ištaigingos penkių patiekalų vakarienės, kurią ruošia garsus italų šefas, sakė viešbučiui artimas šaltinis.

„Aman“ restoranas bus paverstas naktiniu klubu, kur svečiai šoks per naktį, sakė šaltinis.

DAINOS JAUNIESIEMS

Pranešama, kad 53 aktoriui ir jo 36 metų nuotakai dainuos Lana Del Rey.

Kateriams bus uždrausta stoti priešais viešbutį, kad smalsuolių būtų kuo mažiau.

Buvęs Romos meras Walteris Veltroni, senas G.Clooney draugas, vadovaus civilinei ceremonijai, kuri greičiausiai įvyks rotušėje – pribloškiamuose 14-ojo amžiaus rūmuose kitoje kanalo pusėje priešais „Aman“.

Gatvės aplink rotušę visuomenei pirmadienį bus uždarytos dvi valandas – nuo 12 valandos (13 val. Lietuvos laiku). Tikimasi, kad tuo metu ir įvyks civilinė ceremonija.

Nors garsiausias pasaulyje kanalas nebus visiškai uždarytas, šiame Šiaurės Italijos mieste buvo skundų dėl G.Clooney vestuvių keliamų trikdžių ir tokio turto demonstravimo ekonominės krizės laikais.

„Clooney neatneša duonos ant mūsų stalo, tai, kad jis tuokiasi čia, niekaip nepalengvins mūsų problemų“, – sakė 16 metų Viviana, kuri kritikavo aktorių už „važiavimą čia su visais savo gerais pinigais, kai mes negalime rasti darbo“.

Venecijietė Silvana su tuo sutiko: „Mums visiems būtų geriau, jei jis būtų važiavęs tuoktis į kokią slaptą kaimišką vietovę“.

Tačiau atrodė, kad niekas negalėjo sugadinti nuotaikos turistų miniai, uoliai fotografavusiai rotušę ir „Aman“ iš vandens taksi, ar miestiečiams, ieškantiems geriausių stebėjimui vietų palei kanalą stovinčiuose namuose.

Visi trokšta išvysti buvusį užkietėjusį viengungį, vilkintį „Armani“ kostiumą, ir A.Alamuddin su „Alexander McQueen“ dizainerės Sarah Burton, kūrusios vestuvinį apdarą Kembridžo kunigaikštienei Kate Middleton, suknia.

A.Alamuddin, kuri su šeima į Didžiąją Britaniją persikraustė trejų metų amžiaus, yra garsi žmogaus teisių teisininkė. Su Holivudo žvaigžde ji susipažino per jo humanitarinius darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.