Grožio karalienė Vanessa Williams ruošiasi trečiosioms vestuvėms

JAV aktorė ir dainininkė Vanessa Williams pasiruošusi ištekėti trečią kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2014, 2:12 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:45 AM

Buvusi grožio konkurso „Mis Amerika“ nugalėtoja, kuriai dabar 51 metai, paskelbė susižadėjusi su niujorkiečiu Jimu Skripu. Tai ji padarė per neseniai vykusį televizijos pokalbių laidos „The Queen Latifah Show“ filmavimą.

Laidos vedėja Queen Latifah tąsyk kalbino W.Williams ir kartu su ja pjesėje „Išvyka į Bauntifulą“ (The Trip to Bountiful) vaidinančius aktorius Cicely Tyson bei Blairą Underwoodą. Pastebėjusi ant W.Williams rankos žiedą su deimantu, ji pareiškė: „Vanessa, mėginau palaikyti pokalbį su jumis, ponios ir ponai, bet mane akina šviesa nuo to tviskančio žiedo ant tavo piršto.“

W.Williams atsakė: „Atsiprašau, mieloji. Mes susižadėjome. Man nutiko daug gerų dalykų... Man sukako 50 metų, kai repetavome Brodvėjuje, o prieš porą savaičių ėmiau ir susižadėjau. Tai buvo didelė palaima.“

Šis interviu Amerikoje bus transliuojamas antradienį.

W.Williams nuo 1987-ųjų dešimtmetį gyveno santuokoje su savo vadybininku Ramonu Hervey II, su kuriuo susilaukė trijų vaikų – Melanie, Jillian ir Devino. 1999 metais ji ištekėjo už krepšininko Ricko Foxo, su kuriuo susilaukė dukros Sashos. Jiedu išsiskyrė 2004 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.