A.Jolie vestuvinė dovana vyrui – laikrodis už 3 mln. JAV dolerių

Iš pažiūros kuklios Brado Pitto ir Angelinos Jolie vestuvės, regis, atsiėjo kur kas daugiau, nei buvo manyta. Pasirodo, Holivudo gražuolė savo teisėtam vyrui padovanojo itin retą, elitinį 1952-ųjų platininį aksesuarą, kurio legendinis dizainas buvo sukurtas itin gerbiamos šveicariškų laikrodžių kompanijos „Patek Philippe“. Jo vertė – bene 3 mln. JAV dolerių.

A.Jolie vestuvinė dovana vyrui – laikrodis už 3 mln. JAV dolerių.<br>AOP nuotr.
A.Jolie vestuvinė dovana vyrui – laikrodis už 3 mln. JAV dolerių.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 5:48 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:42 AM

Apie itin brangią dovaną kalbos pasklido po to, kai juvelyrinės parduotuvės savininkas prisipažino ant laikrodžio išgraviravęs žodžius „To Roly from Nessa“ („Roly, nuo Nessos“). Tai – A.Jolie ir B.Pitto naujausio filmo „By The Sea“ įkūnijamų personažų vardai.

Žinoma, 3 mln. JAV dolerių pirkinys – vieni juokai Holivudo turtuolei A.Jolie, kurios turtas siekia 145 mln. JAV dolerių.

Primename, kad viena garsiausių pasaulio porų susituokė vos prieš mėnesį Prancūzijoje. Teigiama, kad jiedu vestuvinius žiedus sumainė nedidelėje nuosavo „Chateau Miraval“ dvaro koplytėlėje, o A.Jolie prie altoriaus atvedė jos vyresnėliai sūnūs Maddoxas ir Paxas.

Viena labiausiai Holivude pripažintų garsenybių pora kartu yra nuo 2005 metų. Jie augina šešis vaikus, iš kurių trys – jų biologinės atžalos, o kiti trys įvaikinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.