A. Alamuddin panoro apkabinti savo vestuvinės suknelės dizainerį

Naujoji ponia Clooney paprašė Oscaro De La Rentos sukurti jai vestuvinę suknelę, nes šis mados dizaineris yra toks vyras, „kurį nori apkabinti kiekviena moteris“.

Amal Alamuddin.<br>AP nuotr.
Amal Alamuddin.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 9:26 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:40 AM

Nors buvo pranešama, kad Libane gimusi britų teisininkė Amal Alamuddin per savo vestuves vilkės „Alexander McQueen“ suknią, iš tikrųjų ji, šeštadienį Venecijoje tekėdama už Holivudo superžvaigždės George'o Clooney, vilkėjo pribloškiamą ir elegantišką O.De La Rentos suknelę.

Žurnalas „Vogue“ praneša, kad mėgstamas dizaineris pats primatavo jai kuriamą suknelę, o paskui Niujorke klasikinį įvaizdį tobulino su savo vyriausiuoju siuvėju Raffaele Ilardo.

A.Alamuddin žurnalui pasakojo: „Jis yra vyras, kurį nori apkabinti kiekviena moteris! George'as ir aš norėjome romantiškų ir elegantiškų vestuvių ir negaliu įsivaizduoti ko nors kito, labiau nei Oscaras sugebančio užfiksuoti tokią nuotaiką suknelėje. Susipažinus su juo kūrimo procesas tapo dar magiškesnis, nes jis yra toks šiltas žmogus ir toks džentelmenas“.

O.De La Renta pridūrė: „Tai svarbiausia suknelė moters gyvenime. Kiekviena mergaitė iš visų visuomenės grupių svajoja apie tą ypatingą suknelę, o aš bandau jai įgyvendinti tą svajonę. Amal ir aš drauge peržiūrėjome daug vakarinių ir vestuvinių suknelių ir aptarėme, kas jai patinka. Taip galėjau įsivaizduoti, ko ji nori“.

Nuotraukos iš primatavimų ir pačių vestuvių pasirodys būsimame „Vogue“ numeryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.