Įsilaužėliai pažėrė ir nuogos Winonos Ryder nuotraukų

Sekmadienį interneto forumus pasiekė ketvirtoji nuogų garsenybių nuotraukų banga. Interneto įsilaužėlių negąsdina net vis augantys ieškiniai ir suintensyvėjusi jų medžioklė. Užtat pikantikos ištroškę garsenybių gerbėjai sekmadienį išvydo nepadoriai pozuojančią Holivudo žvaigždę Winoną Ryder. Ši garsi moteris taip buvo įtraukta į sąrašą aukų, kurių nuotraukas iš interneto mėgina ištrinti net galingoji „Google“ kompanija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 1:26 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:30 PM

Į internetą pažertos asmeninės nuotraukos, kuriose gausu nuogybių, jau pakenkė aktorei Scarlett Johansson, Kim Kardashian, Kate Upton, Jennifer Lawrence, Caros Delevingne ir Rihannos įvaizdžiui. Per ketvirtąją nuotraukų nutekinimo bangą nukentėjo ir aktoriaus, buvusios amerikietiškųjų imtynių žvaigždės Hulko Hogano sūnus Nickas.

Žvaigždės neteko nuotraukų, kai programišiai įsilaužė į jų paskyras ir asmeninių duomenų saugyklas „iCloud“.

Įtakingas Holivudo advokatas Marty Singeris jau išsiuntė laišką „Google“ įkūrėjams Larry Page'ui ir Sergey Brinui, kompanijos vadovui Ericui Schmidtui ir bendrovės teisininkams, grasindamas 100 milijonų vertės ieškiniu teisme, nes, anot M.Singerio, „Google“ ne tik nesugebėjo atsakingai pašalinti nuotraukų, elgėsi neetiškai, bet ir užsidirbo milijonus pasipelnydama iš moterų pavertino aukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.