Vienerių metų K.Kardashian-West dukrą rengia asmeninis stilistas

Tomo Cruise'o ir Katie Holmes dukra Suri ilgą laiką buvo vadinama viena stilingiausių pasaulio mergaičių. Vis dėlto skandalingosios realybės šou žvaigždutės Kim Kardashian-West ir reperio Kanye Westo dukra North lipa Suri ant kulnų.

Kim Kardashian-West dukrą rengia jos asmeninis stilistas.<br>AOP nuotr.
Kim Kardashian-West dukrą rengia jos asmeninis stilistas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 7:32 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:46 AM

Pagal specialų užsakymą Suri rūbai buvo siuvami tik tada, kai jai sukako penkeri. Tuo tarpu vienerių metų K.Kardashian-West dukrą rengia jos asmeninis stilistas.

Toks kone maniakiškas rūpinimasis nė pusantrų metų neturinčios dukros įvaizdžiu – gana egoistiškas. Mat North asmeninio stilisto darbas – pasirūpinti, kad Kim ir North drabužiai visada derėtų tarpusavyje.

„Kim nusamdė North asmeninį siuvėją, kurio darbas – sukurti mažas Kim drabužių versijas ir pasirūpinti, kad jos visada derėtų“, – neįvardytas šaltinis atskleidė žurnalui „Grazia“.

Taip pat informatorius patikino, kad mažylės spinta yra ypač kruopščiai suplanuota. Maža to, joje gausu Kim mėgstamų drabužių ir aksesuarų mažyčių versijų, pradedant suknelėmis ir užbaigiant rankinėmis ar batais.

Ši žiania nepraslydo dailymail.co.uk žurnalistams pro akis, įprastai liaupsinančius realybės šou žvaigždutę. „Kol Kim Kardashian vaikšto suderinusi rūbus su mažyle North, atskleista, kad naujasis jos aksesuaras (atleiskite, dukra) turi savo asmeninį stilistą tam, kad neatsiliktų nuo savo mamos“, – žinia tokiu kandžiu pavadinimu antradienį pasirodė britų naujienų portale.

K.Kadashian-West dukros įvaizdžiu kruopščiai rūpinasi nuo pat jos gimimo. Alexander Wang, Maison Martin Margiela, „Celine“, „Lanvin“, „Givenchy“ – tai tik keli garsūs vardai, kurių kurti rūbai gulėjo North spintoje, kai jai buvo vos trys mėnesiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.