Vilniuje vieši „Hobito“ ir „Šerloko“ žvaigždė M. Freemanas

Kinu besidomintiems vilniečiams, šeštadienio vakarą leidusiems miesto centre, norėjosi įsižnybti į šoną iš netikėtumo – viename sostinės bare jie pamatė žymų britų aktorių, filmų „Hobitas“ ir populiaraus serialo „Šerlokas“ žvaigždę Martiną Freemaną.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-10-12 21:22, atnaujinta 2018-01-27 15:16

43-ejų aktorius yra pagarsėjęs daugeliu vaidmenų, tarp jų – serialuose „Fargo“ ir „The Office“. Filmų trilogijoje „Hobitas“ jis vaidina Bilbą Beginsą, o seriale „Šerlokas“, kurį puikiai žino ir Lietuvos žiūrovai, atlieka daktaro Vatsono vaidmenį.

Šeštadienio vakarą M.Freemanas leido Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame bare „Piano Man“ ir draugiškai bendravo su jį atpažinusiais gerbėjais.

„Sakė, kad jis čia – filmavimo reikalais. Labai draugiškas žmogus, tiesa, baro viduje nenorėjo fotografuotis, bet lauke – be problemų.

Iš pradžių net nepatikėjome, kad čia – jis. Žmonės iš jo palydos mums dėkojo, kad labai nelindom prie jo. Sakė, tai neįprasta, nes kitose šalyse išėjęs pasilinksminti jis neturi ramybės“, - pasakojo vienas iš su M.Freemanu jau susipažinusių lietuvių.

Išgirdęs, kad Vilniuje yra M.Freemanas, į barą atskubėjo komikas Paulius Ambrazevičius. Britų aktorius mielai jam paspaudė ranką, tačiau paprašė susitikimo nefilmuoti.

Prieš savaitę pranešta, kad M.Freemanas vaidins naujame BBC filme apie 1961-aisiais įvykusį nacių kariškio Adolfo Eichmanno teismą. Jis laikomas vienu Holokausto architektų.

M.Freemanas filme vaidins žurnalistą, ruošiantį reportažus apie teismo procesą.

M.Freemano ir P.Ambrazevičiaus susitikimas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.