Po medaus mėnesio į darbą grįžusi Amal Clooney švytėjo iš laimės

Naujoji George'o Clooney žmona Amal Clooney po ilgai trukusios vestuvių fiestos ir romantiško medaus mėnesio pagaliau grįžo į darbą. Antradienio rytą gražuolė pasirodė teisme.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 12:32 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:10 AM

A.Clooney atvyko į Atėnus, kur kartu su Graikijos vyriausybe turėjo būti aptartas klausimas, kaip įtikinti Didžiąją Britaniją šaliai grąžinti istorines Panteono skulptūras. Jos šiuo metu yra eksponuojamos populiarajame Britų muziejuje.

Į teismą žavingoji G.Clooney žmona, kaip ir visada, atvyko pasipuošusi itin elegantiškai. Ji vilkėjo tamsiai žalios spalvos klasikinio kirpimo kelnes ir paprastą baltą megztuką.

Nenuostabu, kad kai tik ponia A.Clooney nusileido Atėnų oro uoste, ją apsupo būrys žiniasklaidos atstovų. Amal su G.Clooney vos prieš keletą savaičių susituokė Venecijoje. Kalbama, kad prabangos jų vestuvės atsiėjo apie 8 milijonus dolerių.

Vien per vestuves Amal pademonstravo 12 apdarų derinių. Keisti aprangą teisininkei patinka ir darbinėje aplinkoje. Štai antradienį popiet moteris kelnių ir megztuko derinį pakeitė elegantiška balta suknele.

A.Clooney, kuri specializuojasi tarptautinės teisės, ekstradicijos ir baudžiamosios teisės srityje, atsisakė savo mergautinės Alamuddin pavardės ir nuo šiol darbe naudojasi vyro pavarde.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.