2015-ųjų „Oskarų“ įteikimo ceremoniją ves N. P. Harrisas

JAV teatro ir kino aktorius Neilas Patrickas Harrisas ves

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 16, 2014, 12:33 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:07 AM

Žvaigždė, kuri yra vedusi Brodvėjaus apdovanojimų „Tony“ ir televizijos apdovanojimų „Emmy“ ceremonijas, vasario 22-ąją diriguos 87-ajai Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų įteikimo ceremonijai, pranešė Akademija.

Šis darbas per patį Holivudo apdovanojimų sezono piką yra labai prestižinis. N.P.Harrisas seka Ellen DeGeneres (Elen Dedženers), kuri ceremoniją vedė pernai, ir daugelio kitų garsenybių pėdomis.

„Jaučiuosi išties pagerbtas ir sujaudintas, kad manęs paprašė vesti šiemetinę Akademijos apdovanojimų ceremoniją“, – sakė serialo „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ (How I Met Your Mother) žvaigždė, kurio žodžiai cituojami Akademijos pareiškime.

Žurnalas „Variety“ pažymi, kad po „Oskarų“ darbo N.P.Harrisui bus likęs tik vienas iš keturių garbingiausių vedėjo darbų – „Grammy“ ceremonijos vedėjo.

N.P.Harrisas, kuris „Tony“ ir „Emmy“ ceremonijas vedė 2009 ir 2013 metais, buvo nominuotas keturiems „Auksiniams gaubliams“ ir laimėjo penkis „Emmy“, tarp jų – keturis „Emmy“ už „Tony“ ceremonijos vedimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.