Skyrybų nebus – Jay Z ir Beyonce atnaujino santuokos įžadus

Ilgą laiką sklandę gandai apie populiariausios muzikos industrijos poros, reperio Jay Z (44) ir popmuzikos divos Beyonce (33) skyrybas, regis, jau praeityje. Po neištikimybės skandalo ir kalbų apie tai, kad vos tik pasibaigus koncertiniam turui „On The Run“ jiedu pasuks skirtingais keliais, garsenybės nusprendė gelbėti byrančią santuoką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-23 11:40, atnaujinta 2018-01-25 00:07

Puikus būdas užglaistyti senas skriaudas ir viską pradėti iš naujo – atnaujinti santuokos įžadus. Būtent tą ir padarė prieš 6 metus susituokusi pora. Šaltinis teigia, kad amžiną meilę jiedu vienas kitam prisiekė dar per koncertinį turą Europoje.

„Tai buvo sunkus laikotarpis, tačiau jie ištvėrė visus išbandymus. Dabar jų santykiai yra tiesiog puikūs. Draugai bei artimieji džiaugiasi laiminga pabaiga, juk Beyonce ir Jay Z įdėjo daug pastangų, kad ši santuoka pavyktų. Jiems tai puikiai pasisekė. Jie jaučiasi tiesiog fantastiškai“, – portalui „mirror.co.uk“ teigė porai artimas šaltinis.

Problemas palikę praeityje, šiuo metu sutuoktiniai ieško naujų namų meilės miestu tituluojamame Paryžiuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.