Gisele Bundchen: „Motinos, visų pirma, turėtų galvoti apie save“

Supermodelis Gisele Bundchen tikrai nepritaptų prie supermamyčių, kurios nedvejodamos ryžtasi mesti savo darbus ir pomėgius tik tam, kad atsiduotų vaikelio auginimui. Nors yra galybė situacijų, kai motinos turi aukotis dėl savo vaiko, ilgakojė gražuolė tikina, kad motinos, visų pirma, turėtų pasirūpinti savo gerove.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2014, 7:47 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 2:49 PM

„Be galo svarbu puoselėti save, prisižiūrėti. Ar žinojote, kad esant avarinei situacijai lėktuve, pirmoji deguonies kaukę turi užsidėti motina, o tik po to ją uždėti vaikui? Lygiai taip pat manau, kad motina, visų pirma, turi pasirūpinti savo gerbūviu. Veikiausiai jausitės nusikaltusios... kaltę jausite jei rūpinsitės savimi, bet tuo pačiu – ir jei nesirūpinsite.

Tačiau tik pagalvokite, jeigu daugiau dėmesio skirsite sau, puikiai jausitės bei mylėsite savo gyvenimą – tai puikiai atsispindės jūsų vaiko auklėjime, taip pat būsite kantresnė, supratingesnė ir labiau mylinti motina bei žmona. Turite būti tas žmogus, iš kurio jūsų šeima semtųsi gerų emocijų. Būtent taip aš ir jaučiuosi“, – leidiniui „The Sunday Times Style“ teigė geriausiai apmokamas supermodelis.

Nepaisant to, kad Giselei puikiai sekasi suderinti asmeninį gyvenimą ir darbą. Moteris prisipažįsta, kad visa tai vyksta todėl, kad ji stengiasi būti geriausia visose srityse ir nesijaučia taip, lyg aukotų savo vaikų gerovę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.