Erotinis modelis Katie Price trokšta pelnyti garbės damos titulą

Naujausi erotinio modelio Katie Price (36 m.) užmojai daugelį privers išsižioti iš nuostabos – skandalingai pagarsėjusi moteris trokšta sekti Angelinos Jolie pėdomis bei vieną dieną taip pat pelnyti garbės damos titulą.

Erotinis modelis Katie Price trokšta pelnyti garbės damos titulą.<br>AOP nuotr.
Erotinis modelis Katie Price trokšta pelnyti garbės damos titulą.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-27 16:50, atnaujinta 2018-01-24 12:30

„Garbės dama Katie Price – skamba išties puikiai“, – per naujausios savo novelės „Išpildyk mano svajones“ (angl. „Make My Wish Come True“) pristatymą sakė 5 vaikų motina.

Vis dėlto, ypatingais nuopelnais, vertais net ir kruopelytės karalienės Elizabeth II dėmesio, vulgarioji manekenė iki šiol nepasižymėjo. Regis, K.Price puikiai suvokia ir tai, kad jos įvaizdis visuomenėje toli gražu nėra pavyzdinis.

„Priėjau išvadą, jog visi mano geri darbai, kuriuos kada nors esu įgyvendinusi ar planuoju įgyvendinti, visuomenės pripažinimo niekuomet nesulauks. Žmonės neatkreipia į tai dėmesio, nes juos labiau domina mano asmeninio gyvenimo ypatumai ir nuogų krūtų nuotraukos“, – prisipažino manekenė.

Primename, Karalienė įžymiąją aktorę Angeliną Jolie apdovanojo Didžiosios Britanijos garbės damos titulu už pastangas kovoje su seksualine prievarta karo zonose ir jos įnašą į Britų užsienio politiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.