Figūringoji Kelly Brook sugrįš pas tariamai neištikimą mylimąjį

Aktorė ir modelis Kelly Brook patvirtino pranešimus, kad vėl puolė į glėbį buvusiam sužadėtiniui Davidui McIntoshui ir kad nusprendė patikėti juo, nors buvo pasklidę gandai, kad jis jai buvo neištikimas su savo buvusiąja.

Kelly Brook ir Davidas McIntoshas.<br>„Instagram“ nuotr.
Kelly Brook ir Davidas McIntoshas.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 27, 2014, 12:06 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:33 PM

Su realybės televizijos žvaigžde K.Brook vėl susitiko anksčiau šį mėnesį Los Andžele, nors rugsėjo pabaigoje dėl minėtų gandų nutraukė sužadėtuves.

D.McIntoshas paskelbė pareiškimą, kuriame tvirtina, kad neapgaudinėjo ir kad jo buvusios meilužės pasakojimai bulvarinei spaudai yra grynas melas.

Dabar K.Brook žurnalui „Fabulous“ sakė: „Daugybė moterų ignoruoja tai (neištikimybę), ištveria ją ir turi vaikų. Daugybė garsių moterų toliau remia savo vyrus dėl visokiausių dalykų, kokius jie yra padarę. Nežinau, ar aš toks žmogus, bandau tai išsiaiškinti“.

„Mes nežinome, ar jis buvo neištikimas“, – sakė ji ir pridūrė: „Vis dar myliu Davidą. Jis nuostabus vyras. Kad ir su kuo jis bus, jie bus laimingi ... kol jis liks ištikimas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.