Ivetos Lukošiūtės jausmai šokių partneriui – vienpusiai

Šokių partneriui Thomui Evansui (29 m.) jausmų neslėpusi ir viešai komplimentus žarsčiusi lietuvių šokėja Iveta Lukošiūtė (34 m.), regis, sulaukė skaudaus smūgio. Per naujausią interviu BBC1 televizijos šokių projekto žiūrovų numylėtinis atvirai pareiškė, kad tarp jų su Iveta tėra platoniška draugystė ir nieko daugiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2014, 6:34 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:55 AM

„Jis išskirtinis žmogus. Atvirai kalbant, jis man buvo patrauklus nuo pat pradžių, o susipažinusi artimiau supratau, kad jo asmenybe žaviuosi dar labiau nei jo išvaizda“, - taip apie savo partnerį vos prieš mėnesį kalbėjo Iveta, gerbėjams suteikdama vilčių, jog ant parketo įsiplieks audringas romanas.

Tačiau akivaizdu, kad moteris iš proto varantis Th. Evansas Ivetos kerams nepasidavė. Gražuolis tikina, kad jųdviejų draugystė – visu 100 proc. platoniška.

„Mudu su Iveta neturime antrųjų pusių, tad nenuostabu, jog žmonės mano, kad tarp mudviejų įsiplieskė jausmai. Ji labai žavi moteris ir man labai pasisekė, kad būtent ji tapo mano šokių partnere. Tačiau, jei atvirai, mudu tesam geri draugai“,- prisipažino šokėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.