Holivudo gražuolis Zacas Efronas varo moteris iš proto

Kadaise buvo klasės klounas, o štai dabar – vienas labiausiai geidžiamų Holivudo vyrų. 27-erių Zacas Efronas tikrai žino, kaip išvesti moteris iš proto. Zacas puikiai suvokia, kaip pelnyti įdomiausius vaidmenis Holivude. Ir nors pastaruoju metu vaikinas nuolat įsivelia į skandalus, niekas nedrįstų abejoti, kad jis yra vienas labiausiai sėkmės lydimų jaunų Holivudo aktorių, šypsena ir puikiais aktoriniais gebėjimais pritraukęs visą armiją gerbėjų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

27-erių Zacas Efronas tikrai žino, kaip išvesti moteris iš proto.<br>AOP nuotr.
27-erių Zacas Efronas tikrai žino, kaip išvesti moteris iš proto.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 1, 2014, 10:33 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 6:38 PM

10 faktų apie Z.Efroną:

1. Zachary Davidas Alexanderis Efronas gimė 1987-ųjų spalio 18 d. elektros inžinieriaus Davido Efrono ir sekretorės Starlos Baskett šeimoje. Aktorius turi 4 metais jaunesnį brolį Dylaną.

2. Zacas yra didelis beisbolo gerbėjas, taip pat ir kolekcininkas – jo namuose galima rasti galybę beisbolo kamuoliukų su mėgstamiausios komandos „San Francisco Giants“ pastarųjų 10-ies metų žaidėjų parašais.

3. Jeigu kelias į vyro širdį išties eina per skrandį, Z.Efrono meilę moterys gali pelnyti ruošdamos jam vištieną medaus ir garstyčių padaže – tai mėgstamiausias gražuolio patiekalas. Tiesa, jeigu tokio patiekalo ruošimas atrodo lyg neįmanoma užduotis, tiks ir sumuštinis su šonine – dėl jo aktorius ir sielą velniui parduotų.

4. Būdamas 14 metų Zacas užsimojo išmokti groti gitara – tikslui įgyvendinti neprireikė net mokytojo, mat berniukas brązginti stygomis išmoko savarankiškai.

5. Aktoriui neseniai suėjo 27-eri, tačiau jo aktoriaus darbo patirtis – net 14 metų. Savo karjerą pradėjo kaip epizodinis įvairių serialų veikėjas, bet netrukus Zacui buvo pasiūlyta imtis rimtesnių vaidmenų. Didžiausios sėkmės vaikinas sulaukė nusifilmavęs populiariajame „Mokyklos miuzikle“ (2006 m.). Filmavimo aikštelėje jis sutiko ir gražuolę Vanessą Hudgens, su kuria jį siejo audringas romanas, trukęs kone penkerius metus.

6. Meilės reikalai šiam vyrukui išties sekasi. Mėlynakiui neatsispyrė tokios žvaigždės kaip aktorė Ashley Tisdale (kad ir kaip keista, geriausia V.Hudgens draugė), skandalingoji Miley Cyrus, vaikinus kaip kojines keičianti atlikėja Taylor Swift ir netgi Holivudo blogiukė, biseksualumo neslepianti aktorė Michelle Rodriguez, kuri, beje, devyneriais metais vyresnė.

7. Regis, aktorius be proto žavisi Brado Pitto mylimąja Angelina Jolie. Pasak Z.Efrono, kaskart atsidūręs šalia vienos gražiausių pasaulio moterų jis ima elgtis lyg penktokas.

8. Per interviu paklaustas, su kuo mielai apsikeistų gyvenimais, Z.Efronas nesutrikęs pareiškė: „Su Jos Didenybe karaliene Elizabeth II!“

9. 2006-aisiais aktorius pateko į turtingiausių pasaulio asmenų (iki 25 metų) sąrašą.

10. Praėjusiais metais nepaliaujamai sklido kalbos, kad Zacas gali įkūnyti Kristianą Grėjų milžiniško populiarumo sulaukusios knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizacijoje. Vis dėlto jo kandidatūra buvo atmesta, mat kaip tik tuo metu aktorius buvo įnikęs į narkotikus. Laimei, laiku suvokęs, jog svaigalai gramzdina jį į dugną, Z.Efronas gydėsi reabilitacijos klinikoje ir šiuo metu džiaugiasi atsikratęs priklausomybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.