Buvusi Ashtono Kutcherio žmona varo Milą Kunis iš proto

Regis, į neištikimybės skandalą įklimpęs mylimasis – ne vienintelė neseniai mama tapusios Holivudo aktorės Milos Kunis problema. Po dukters gimimo jai tenka kęsti ir nuolatinį buvusios Ashtono Kutcherio žmonos Demi Moore kišimąsi į jų šeimyninį gyvenimą.

Po dukters gimimo Milai Kunis (kairėje) tenka kęsti ir nuolatinį buvusios Ashtono Kutcherio žmonos Demi Moore (dešinėje) kišimąsi į jų šeimyninį gyvenimą.<br>AOP nuotr.
Po dukters gimimo Milai Kunis (kairėje) tenka kęsti ir nuolatinį buvusios Ashtono Kutcherio žmonos Demi Moore (dešinėje) kišimąsi į jų šeimyninį gyvenimą.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 4:19 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 3:17 AM

„Demi nuolat skambinėja ir rašinėja, tikėdamasi sužinoti, kaip laikosi mažylė Wyatt. Tai varo Milą iš proto“, – leidiniui „National Enquirer“ teigė šaltinis.

Šaltinis taip pat atskleidė, jog M.Kunis kantrybės taurė persipildė po to, kai šioji savo namuose netikėtai išvydo buvusią Ashtono mylimąją. Teigiama, kad nekviesta viešnia rankose glaudė mažylę Wyatt – tai beprotiškai įsiutino Milą ir šioji liepė Demi palikti jų šeimą ramybėje.

Šios kalbos skambėtų neįtikėtinai, jei ne faktas, kad D.Moore (kartu su dukromis Tallulah ir Rumer) dalyvavo ir per naujagimei skirtą Kabalos palaiminimo ceremoniją dar parėjusį mėnesį.

Ar leisdamas buvusiai žmonai aktyviai dalyvauti Wyatt gyvenime, Ashtonas rizikuoja savo šeimos gerove?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.