Smegenų vėžiu serganti Žana Friske prabilo apie savo sveikatą

Po kone metų intensyvaus gydymo anapus Atlanto, su ketvirtos stadijos smegenų vėžiu kovojanti Rusijos estrados žvaigždė Žana Friske grįžo į savo namus Maskvoje. „NTV“ televizijos žurnalistui pavyko telefonu pakalbinti garsią atlikėją ir pasiteirauti apie dabartinę jos būklę.

Po kone metų intensyvaus gydymo anapus Atlanto, su ketvirtos stadijos smegenų vėžiu kovojanti Rusijos estrados žvaigždė Žana Friske grįžo į savo namus Maskvoje.
Po kone metų intensyvaus gydymo anapus Atlanto, su ketvirtos stadijos smegenų vėžiu kovojanti Rusijos estrados žvaigždė Žana Friske grįžo į savo namus Maskvoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 2:18 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 10:32 AM

„Dar nepasveikau, tačiau jaučiuosi geriau, dėkoju“, – žvaliai tarė Žana. Ir nors priešaky – dar ilgas gydymo procesas, moters balsas skambėjo džiaugsmingai, ypač, kai ji prakalbo apie sūnų Platoną, kuriuo be galo didžiuojasi.

„Sūnelis, laimei, dabar miega. Nerodo kaprizų. Geras berniukas... Mums jau pusantrų metų, vaikštome, bėgiojame. Jis bėga, o mama su močiute – iš paskos... Pirmieji žodžiai, kaip kad daugelio vaikų, buvo: mama, tėti, duok“, – džiaugsmingai atskleidė dainininkė.

Šiuo metu Ž.Friske kaip įmanydama vengia viešumos, tad apsigyveno savo tėvų namuose, esančiuose 20 kilometrų atstumu nuo Maskvos. Artimieji visokeriopai stengiasi apsaugoti Žaną nuo perdėto visuomenės dėmesio ir akylai stebinčių paparacų.

Atlikėja prisipažino jaučianti begalinį šeimos narių ir draugų palaikymą: „Dima (Dmitrijus Šepeliovas – Žanos vyras, aut. past), visada su manimi. Mama, sesuo, draugės, draugai – visi šalia“, – per interviu pabrėžė Žana.

Gydytojai pabrėžia, kad beveik metus trukęs Žanos gydymas buvo išties sudėtingas. Stipri chemoterapija, po to – reabilitacija. Ir vis dėlto, likimo siųstus išbandymus moteris ištvėrė.

Atlikėja pažadėjo, kad, vos tik atgaus jėgas, ji asmeniškai padėkos visiems ją palaikiusiems žmonėms, kurie ne tik meldėsi už jos sveikatą, bet ir finansiškai parėmė šeimą sunkiu metu.

„Esu be galo dėkinga ir labai vertinu tai, ką dėl manęs padarė gerbėjai. Ir aš, be jokios abejonės, noriu visiems papasakoti, kaip toji parama man padėjo“, – žurnalistui sakė Žana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.