Amanda Bynes sako serganti maniakine depresija

Dėl aktorės problemų motina kaltino marihuaną.

Amanda Bynes nebeslepia, kad serga maniakine depresija.
Amanda Bynes nebeslepia, kad serga maniakine depresija.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 4, 2014, 3:28 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:51 AM

„Lako plaukams“ žvaigždė praėjusią savaitę buvo išrašyta iš psichiatrijos ligoninės, kurioje gulėjo 17 dienų.

Maniakinė depresija aktorei diagnozuota po metus ir keturis mėnesius trukusio keisto elgesio periodo, kai ji kelis kartus gulėjo ligoninėje, o jos motina neigė, kad ji serga kokia nors psichikos liga.

Antradienį Twitter.com A.Bynes parašė: „Man buvo diagnozuotas bipolinis afektinis sutrikimas ir maniakinė depresija, todėl vartoju vaistus ir kas savaitę susitinku su savo psichologu bei psichiatru, tad man viskas gerai“.

Aktorės problemos prasidėjo pernai, kai ji Niujorke buvo areštuota dėl kaltinimų, susijusių su narkotikais. Pernai liepos mėnesį ji buvo perduota psichiatrų priežiūrai, nes sukūrė laužą įvažiavime į kaimyno namą Kalifornijoje.

Vėliau ji buvo perkelta į reabilitacijos skyrių, o gruodžio mėnesį buvo išleista. Šių metų balandį jos motina paskelbė pareiškimą, kuriame tvirtino: „Amanda neserga jokia psichikos liga“.

Dėl aktorės problemų motina kaltino marihuaną.

Praėjusį mėnesį A.Bynes grįžo į psichiatrijos ligoninę – po to, kai apkaltino tėvus ją išnaudojant. Praėjusią savaitę ji buvo išleista, nes pareigūnai nusprendė, kad tai galima padaryti su sąlyga, kad jos tėvai toliau teisiškai prižiūrės jos finansus.

Tačiau aktorė sukėlė nuogąstavimus dėl to, kad vėl atkrito, o antradienį Twitter.com kaltino tėvus duodant jai pragyvenimui vos po 50 dolerių per dieną.

„Buvau išrašyta dėl to, kad nesu sunkiai neįgali ... Bet esu prižiūrima ir mano tėvai man duoda vos po 50 dolerių per dieną, o tai tikrai erzina ... Man reikia įsigyti butą, o tėvai neleidžia man prieiti prie kokių nors mano lėšų ... Mano advokatas sakė, kad jei laikysiuosi teismų nurodymų, vartosiu savo vaistus ir kas savaitę matysiuosi su savo psichologu ir psichiatru, tada mano priežiūra bus atšaukta“, – parašė ji.

A.Bynes taip pat tvirtino, kad jai buvo pasiūlytas įrašų kontraktas ir kad ji planuoja universitete studijuoti psichologiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.