Benas Affleckas buvo pirmas didelis J. Lopez širdies skausmas

Superžvaigždė Jennifer Lopez atvirai papasakojo apie išsiskyrimą su aktoriumi Benu Afflecku ir atskleidė, kad nutrūkusios jųdviejų sužadėtuvės buvo jos „pirmasis didelis širdies skausmas“.

Jennifer Lopez prisipažino, kad išsiskyrimas su Benu Afflecku buvo skausmingas.<br>Scanpix/Reuters nuotr.
Jennifer Lopez prisipažino, kad išsiskyrimas su Benu Afflecku buvo skausmingas.<br>Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-11-04 10:00, atnaujinta 2018-01-22 08:59

Hito „Booty“ atlikėja su „Operacijos „Argo“ žvaigžde išsiskyrė 2004 metų sausį, o vėliau užmezgė romaną su ilgamečiu draugu, taip pat dainininku Marcu Anthony, už kurio po pusmečio (2004-ųjų birželį) ištekėjo.

J.Lopez pripažįsta, kad salsos žvaigždė šalia jos padėjo jai įveikti skausmą, bet tikram išgijimui prireikė laiko.

JAV ryto laidai „Today“ J.Lopez sakė: „Tai turbūt buvo mano pirmasis didelis širdies skausmas ir tai, kad vienas geriausių mano draugų, kurį pažinojau daug metų, kurį, tiesą sakant, myliu ir su kuriuo jutau chemiją, atėjo į mano gyvenimą ir pasakė: „Aš čia“ ... Reikia žinoti, kad niekas negali išgelbėti ar išgydyti tavęs, tik tu pats gali tai padaryti“.

J.Lopez su M.Anthony nebegyvena nuo 2011 metų, o jų skyrybų dokumentai buvo baigti tvarkyti šių metų birželio mėnesį.

Po išsiskyrimo ji susitikinėjo su šokėju Casperu Smartu, bet anksčiau šiais metais jų romanas nutrūko ir dabar 45 metų dainininkė nusprendė kažkiek laiko pabūti pati sau.

„Aš išsigandau ... Man tai nėra normalu būti vienai, bet aš taip pat žinau, kad negaliu priimti baime grindžiamų sprendimų, tad kai pasirodo koks žmogus, nebesakau „O, taip, tai taip miela, drauge apsigyvenkime“. Aš tik sakau: „Žinai ką, pažinkime vienas kitą, pažiūrėkime, ar tinki, ar esi pakankamai geras mano vaikams, o jei pateksime į kokias nors duobes, ar dirbsi dėl to su manimi?“ – tęsė ji.

„Esu atvira meilei, bet šiuo metu tiesiog galvoju, kad man geriau kokią minutę pabūti pačiai su savimi ir daugiau sužinoti apie save“, – sakė J.Lopez.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.