A. Grande ir N. Minaj žėrėjo per MTV apdovanojimų ceremoniją

Popmuzikos žvaigždės Ariana Grande ir Nicki Minaj sekmadienį žėrėjo per MTV Europos muzikos apdovanojimų (EMA) ceremoniją Škotijos mieste Glazge, kuriame šis renginys vyko pirmą kartą.

Popmuzikos žvaigždė Ariana Grande sekmadienį žėrėjo per MTV Europos muzikos apdovanojimų (EMA) ceremoniją Škotijos mieste Glazge, kuriame šis renginys vyko pirmą kartą.<br>AP nuotr.
Popmuzikos žvaigždė Ariana Grande sekmadienį žėrėjo per MTV Europos muzikos apdovanojimų (EMA) ceremoniją Škotijos mieste Glazge, kuriame šis renginys vyko pirmą kartą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 10, 2014, 9:24 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 10:24 PM

Pradėjusi šou numeriu, kuriam apsirengė futuristiniu sidabro spalvos triko, A.Grande vėliau už savo hitą „Problem“ atsiėmė geriausios atlikėjos moters ir geriausios dainos apdovanojimus.

„Labai džiaugiuosi, esu labai, labai dėkinga ir labai laiminga“, – užkulisiuose sakė ši Floridoje gimusi 21 metų dainininkė.

Popmuzikos ir repo žvaigždė Nicki Minaj buvo giriama už puikų ceremonijos vedimą, įskaitant Glazgui pareikštą pagarbą repu apie sviestinius sausainius ir viskį.

Vilkėdama juodą, aptemptą drabužį, N.Minaj šoko po žiežirbų kaskada ir atliko naują dainą „Bed Of Lies“, o paskui – savo hitą „Anaconda“.

Anglų ir airių vaikinų grupė „One Direction“ atsiėmė geriausio popmuzikos atlikėjo, geriausio gyvo garso pasirodymo ir didžiausių gerbėjų apdovanojimus. Pastarąjį balsavimu skiria patys gerbėjai.

„Mūsų gerbėjai yra nuostabūs! Labai jums ačiū už jūsų nuostabią paramą! 3 EMA!! Ačiū! Ačiū! Ačiū!“ – „Twitter“ parašė dainininkas Louisas Tomlinsonas.

Nors gavo daugiausiai apdovanojimų, grupė negalėjo pati atvykti jų atsiimti. Tai, kad jos vaizdo žinutėje nebuvo nario Zayno Maliko, privertė gerbėjus spėlioti apie jo buvimo vietą.

Kanadietis Justinas Bieberis gavo geriausio atlikėjo vyro, Katy Perry – geriausios išvaizdos ir geriausio klipo, Enrique Iglesias – geriausio „World Stage“ pasirodymo apdovanojimus.

Beyonce, nors buvo kalbama, kad ji bus netikėtas svečias, nedalyvavo, bet jai buvo skirtas geriausios dainos su socialine žinia apdovanojimas – už „Pretty Hurts“.

Vakaro tema buvo kelionės laiku, minint 20-ąsias pirmosios MTV EMA ceremonijos metines. Buvo parodyti klipai iš ankstesnių apdovanojimų įteikimo ceremonijų.

Aktorius ir dainininkas Davidas Hasselhoffas sulaukė plojimų išėjęs į sceną su kiltu ir įžūliai pareiškęs: „Esu tikras škotas, bet jums nerodysiu“.

Airių grupė U2 jau ketvirtą kartą pasirodė per EMA ceremoniją ir atliko „Every Breaking Wave“.

Tuo tarpu rokeris Ozzy Osbourne'as užlipo į sceną atsiimti „Pasaulio ikonos“ apdovanojimo ir pasakė: „Negaliu patikėti, tai tiesiog neįtikima“.

Gitaros legenda Slashas pasirodė scenoje pagerbti O.Osbourne'o ir pasakė žiūrovams: „Jis velniškai gąsdina daugumą žmonių ir visus šikšnosparnius. Bet man jis yra švelnus vyras ir džentelmenas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.