Beyonce savo užpakaliuku kursto viso pasaulio vyrų vaizduotę

Beyonce neužtenka vien to, kad ji yra labiausiai fiksuojama ir fotografuojama pasaulio moteris. Panašu, kad įžymybė dėmesio centre nori būti nuolat. Į pagalbą ji pasitelkia socialinius tinklus ir asmenukes.

Beyonce savo socialiniuose tinkluose vis nerimsta.<br>„Beyonce Tumblr“ nuotr.
Beyonce savo socialiniuose tinkluose vis nerimsta.<br>„Beyonce Tumblr“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-10 17:56, atnaujinta 2018-01-21 20:57

Savo „Tumblr“ puslapyje ji vieną po kitos publikuoja įvairiausias kraują kaitinančias nuotraukos. Sekmadienį Beyonce pasidalino asmenuke, kurioje ji įsiamžinusi vilkėdamą glaustinukę, išryškinančią jos nepakartojamą užpakaliuką.

Dažnai prie savo nuotraukų atlikėja publikuoja itin dviprasmiškus tekstus. Šį kartą keistokas užrašas puošė jos glaustinukę: „I've got 99 problems...but my a** ain't one“( angl. „Aš turiu 99 problemas, tačiau mano užpa... – nė vienos“). Panašu, kad jis idealiai tinka ir pačiai Beyonce.

Pozuodama su visas jos moteriškas grožybes išryškinančia glaustinuke Beyonce nesibodėjo ir seksualios pozos bei flirtuojančio žvilgsnio... Galbūt brangiajam vyrui Jay-Z būtų pats metas susimąstyti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.