Gimtadienio vakarėlyje Khloe Kardashian speneliais badė akis

Niekam net nekyla abejonių, kad garsiosios Kim Kardashian sesuo Khloe praėjusią savaitę kaip niekad buvo nusiteikusi švęsti bei demonstruoti sao seksualumą. Sekmadienio naktį ji kartu su kitomis seserimis minėjo 30-ąjį savo vaikino French Montana gimtadienį.

Įdomu, kokiais kriterijais Khloe Kardashian vadovavosi rinkdamasi šią suknelę.<br>AOP nuotr.
Įdomu, kokiais kriterijais Khloe Kardashian vadovavosi rinkdamasi šią suknelę.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 11:03 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:52 PM

Realybės šou žvaigždė gimtadienyje nusprendė pasirodyti vilkėdama labai daug nuogo kūno atidengiančią suknelę, po kuria ji net nesegėjo liemenėlės. Tai akivaizdžiai liudijo persišvietę speneliai.

Vilkėdama tamsiai mėlynos spalvos lengvo audinio suknelę Khloe atidengė ir savo itin moteriškas šlaunis. Galima sakyti, kad įžymybė praktiškai nebuvo apsirengusi nieko…

Tiesa, jos gimtadienį švenčiantis mylimasis galėtų sulaukti ne ką mažiau kritikos, o ir stiliaus patarimai jam būtų ne pro šalį. Gimtadienio vakarėliui jis pasirinko juodų kelnių ir balto švarko kostiumo variantą, o prie baltų marškinių priderino skaisčiai raudoną kaklaraištį. Toks įvaizdis išties kelia šypseną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.