Mickui Jaggeriui buvo diagnozuotas potrauminio streso sindromas

Serui Mickui Jaggeriui diagnozuotas potrauminio streso sindromas, kurį

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 6:07 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:13 PM

Po L.Scott mirties kovą grupė „The Rolling Stones“ atšaukė virtinę koncertų Australijoje ir Naujoje Zelandijoje ir dabar yra įsivėlusi į teisinį ginčą su draudimo bendrove dėl 12 mln. JAV dolerių nuostolių, kurie buvo patirti dėl atšauktų pasirodymų.

Teismui pateikti dokumentai rodo, kad koncertinis turas buvo atidėtas todėl, kad streso sindromą M.Jaggeriui diagnozavęs gydytojas uždraudė jam koncertuoti 30 dienų.

Grupės advokatai tvirtina, kad M.Jaggeris buvo paralyžiuotas širdgėlos, tačiau draudimo agentai nesutinka, kad jis buvo „neveiksnus“ ir sako, kad vienintelis jo ligos įrodymas yra jo gydytojo, kuris nėra psichiatras, laiškas.

Kadangi draudimas atmetė grupės reikalavimą, todėl rokeriai bando išsireikalauti išmokos Londono teisme. Dabar draudimo agentai teismo procese aiškinasi dėl L.Scott psichinės būklės.

„The Rolling Stones“ šį mėnesį sugrįžo užbaigti koncertų turo „Down Under“, tačiau ir vėl turėjo atšaukti koncertą Australijoje, nes M.Jaggeris pasigavo gerklės infekciją. Trečiadienį numatytas grupės koncertas Sidnėjuje turėtų įvykti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.