Žurnalas „Glamour“ pagerbė L. Nyong'o, L. Cox ir H. Clinton

Kitos „Glamour“ laureatės:

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 11, 2014, 4:14 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:26 PM

Apdovanojimai buvo įteikti pirmadienį per ceremoniją koncertų salėje „Carnegie Hall“, kurioje dalyvavo daug žvaigždžių.

Hillary Clinton atlydėjo dukrą Chelsea, kuriai tai buvo pirmas išėjimas po dukters Charlotte Clinton Mezvinsky gimimo rugsėjo 26 dieną.

„Tarsi ir klausiau savęs, ar man dar kada teks vilkėti puošnią suknelę ir (avėti) aukštakulnius“, – pasakė Ch.Clinton, kurios žodžiai buvo palydėti juoku ir plojimais.

Ch.Clinton buvo pagerbta už darbą fonde „Bill, Hillary & Chelsea Clinton Foundation“. „Glamour“ taip pat akcentavo jos darbą dėl partnerystės tarp „Clinton Foundation“ ir „Bill & Melinda Gates Foundation“ siekiant skatinti moterų ir mergaičių pasiekimus visame pasaulyje. Tą įsipareigojimą, pasak Ch.Clinton, dar labiau sustiprino motinystė.

„Noriu, kad Charlotte užaugtų ir būtų tuo, kuo svajoja būti, ten, kur svajoja būti“, – sakė Ch.Clinton.

L.Nyong'o, kurios motina atsiuntė iš anksto įrašytą sveikinimą, už vaidmenį filme „12 vergovės metų“ (Twelve Years a Slave) pelnė geriausios antrojo plano aktorės „Oskarą“, kuris vainikavo greitą jos iškilimą į Holivudo ir mados pasaulio viršūnes. Ji taip pat tapo naujuoju „Lancome“ „veidu“, jos atvaizdas pasirodė žurnalo „People“ gražiausių žmonių numerio viršelyje. Ji vaidins naujame „Žvaigždžių karų“ (Star Wars) filme.

„Tiesa ta, kad iš tikrųjų nežinau, kas bus toliau, – su ašaromis akyse sakė L.Nyong'o. – Nors tai, kas nutiko man iki šiol, yra neįtikima, vis dar esu nebaigtas darbas ir tikiuosi visada tokia būti“.

L.Cox iš serialo „Orange Is the New Black“ yra pirmas savo lytinės tapatybės neslepiantis translytis, nominuotas „Emmy“. Pranešime spaudai „Glamour“ šią aktorę pavadino „vienos didžiausių 2014 metų lygybės istorijų veidu“.

„Man labai patinka būti moterimi ir aš taip pat esu taip pagerbta, kad šįvakar esu indas tam, kas, kaip tikiu, yra šis neišvengiamas istorinis momentas, kai translytės moteriškumu neabejojama“, – sakė L.Cox.

S.Burton labiausiai garsėja tuo, kad sukūrė Kate Middleton vestuvinę suknelę. 2010 metais, mirus Alexanderui McQueenui, ji tapo jo mados namų kūrybos direktore ir, kaip pažymi „Glamour“, suteikė postūmį britų mados industrijai.

S.Power, JAV ambasadorė JT, pagerbta už darbą diplomatijos srityje „tais metais, kai JT Saugumo Taryba surengė daugiau neeilinių sesijų nei buvo per visus 10 ankstesnių metų“.

Kitos „Glamour“ laureatės:

Robin Roberts, laidos „Good Morning America“ vedėja, kuri išgyveno krūties vėžį ir viešą kovą su reta kraujo ir kaulų čiulpų liga mielodisplastiniu sindromu ir kuri buvo pagerbta už savo sėkmę bei įtaką televizijai.

Aktorė Mindy Kaling, „Fox“ komedijos „The Mindy Project“ kūrėja ir žvaigždė. „Milijonai moterų jaučiasi taip, tarsi Kaling būtų jų geriausia draugė amžiams“, – nurodė „Glamour“.

Natalija Vodianova, supermodelis ir fondo „Naked Heart Foundation“, kuris padeda specialių poreikių turintiems vaikams, įkūrėja.

Sylvia Earle, garsi okeanografė, kuri „net artinantis jos aštuoniasdešimtajam gimtadieniui ... ir toliau tris mėnesius per metus praleidžia ekspedicijose“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.