Aukcione bus parduodami Marilyn Monroe meilės laiškai

„Myliu tave ir noriu būti su tavimi“, - viename laiške rašė J.Dimaggio. „Nieko kito netrokštu, tik atgauti tavo pasitikėjimą manimi“, - pridūrė M.Monroe mylimasis.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 12, 2014, 12:27 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:10 PM

M.Monroe „Prarastasis archyvas“ - tai kolekcija, kurią sudaro 300 aktorės asmeninių daiktų, tarp kurių yra M.Monroe antrojo vyro, beisbolo žaidėjo Joe Dimaggio, rašyti laiškai, siųsti mylimajai prieš jų skyrybas.

„Myliu tave ir noriu būti su tavimi“, - viename laiške rašė J.Dimaggio. „Nieko kito netrokštu, tik atgauti tavo pasitikėjimą manimi“, - pridūrė M.Monroe mylimasis.

Aktorės gyvenimo tyrinėtojams taip pat pavyko rasti M.Monroe susirašinėjimus su trečiuoju vyru dramaturgu Arthuru Milleriu bei jos draugais kino aktoriais Clarku Gable'u, Cary Grantu ir Jane Russell.

Aukciono kuratoriai tikisi sulaukti daug M.Monroe gerbėjų iš viso pasaulio, trokštančių įsigyti kino žvaigždės daiktų. Aukcionas vyks gruodžio 5-6 dienomis.

Kaip pranešė aukciono organizatorius Darrenas Julienas, tikimasi, kad kai kurie garsiosios aktorės daiktai bus parduoti už daugiau nei milijoną dolerių.

Likus keturioms dienoms iki aukciono pradžios, lankytojai galės apsilankyti parodoje ir pamatyti istorinėmis vadinamas M.Monroe relikvijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.