Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Garsioji Kim Kardashian-West nuogu užpakaliu sprogdina internetą

Su tuo, kad 34 metų Kim Kardashian-West sėdynė – bene labiausiai aptarinėjama jos kūno vieta, turbūt nesiginčytų net pati žvaigždė. Todėl Kim žurnalo „Paper“ viršeliui nusprendė atskleisti, dėl ko ji patraukė daugelio vyrų ir net moterų dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:22 PM

Aliejumi išteptą užpakaliuką ir liauną liemenį moteris pademonstravo ant žurnalo žiemos leidimo viršelio. Užrašas ant nuotraukos skelbia: „Nulaušime internetą“. „Nėra kito žmogaus, kuris papuošęs mūsų žurnalo viršelį tai padarytų geriau – Kim Kardashian-West, be jokios abejonės, geriausiai laužo visus standartus“, – tokiais žodžiais į savo skaitytoją kreipėsi žurnalo leidėjai.

Tiesa, leidinys išleistas su dviem viršeliais – kitame Kim vilki juodą suknelę, o ant jos sėdmenų padėta putojančio gėrimo taurė. Antrasis, matyt, skirtas mažus vaikus auginančioms mamytėms. Beje, tikėtina, kad žurnalo redaktoriai gudriai sužaidė ironija ir dvigubomis prasmėmis. Frazė „breaking the internet", įrašyta po nuogu užpakaliu, anglakalbių skaitytojų tikriausiai bus siejama su fraze „break wind", kuri reiškia garsų oro gadinimą.

Žvaigždę fotografavęs legendinis fotografas Jeanas Paulis Goude savo darbą pavadino „Šampano incidentu“. Pati Kim sakė, kad dirbti su šiuo fotomenininku jai buvo didelė garbė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?