Jennifer Aniston puikuojasi sužadėtuvių žiedu už pusę milijono

Holivudo aktorė Jennifer Aniston jau niekada nebepamiršta užsidėti savo akinančio sužadėtuvių žiedo, kurį jai įteikė mylimasis aktorius Justinas Therouxas. Jį mūvėdama Jennifer pasirodė ir Los Andžele vykusiame renginyje.

J.Aniston jau niekada nebepamiršta užsidėti akinančio sužadėtuvių žiedo, kurį jai įteikė mylimasis aktorius J.Therouxas.<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Aniston jau niekada nebepamiršta užsidėti akinančio sužadėtuvių žiedo, kurį jai įteikė mylimasis aktorius J.Therouxas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:33 PM

Pasipuošusi balta suknele ir sidabro spalvos Christiano Louboutino bateliais, laiminga moteris spindėjo gaivumu ir laime. Apie poros santykius sklido įvairios kalbos, pasak gandų, jie skyrėsi ir taikėsi, todėl prieš dvejus su puse metų įteiktą sužadėtuvių žiedą vieną kartą Jennifer užsimauna, kitą – palieka namuose ilgam laikui.

Tačiau dabar, matyt, pora vėl džiaugiasi laime. Kalbama, kad žiedas su 8 karatų deimantu Justinui atsiėjo nemenką sumelę – toks rinkoje kainuoja apie pusę milijono JAV dolerių.

Poros bičiuliai kalba, kad vestuves jie planuoja egzotiškoje vietoje – Havajuose ar net Meksikoje. „Gal tiesiog pabėgame“, – sužadėtiniui vis kartoja Jennifer.

„Jie nori ramių ir jaukių vestuvių paplūdimyje. Šventė turėtų būti kukli ir maža – tik su artimiausiais giminėmis ir draugais. Apie jokius kvietimus iš pareigos šie du žmonės net nesvarsto“, – pasakojo šaltinis.

Abu aktoriai, kurie drauge vaidino filme „Kelionių aistra“, susitikinėti pradėjo 2011 metų gegužę.

45 metų J.Aniston 2000-aisiais ištekėjo už Holivudo žvaigždės B. Pitto, bet ta santuoka 2005-aisiais baigėsi skyrybomis po pranešimų, kad B.Pittas žmonai buvo neištikimas su kita Holivudo megažvaigžde – Angelina Jolie.

43 metų J.Therouxas anksčiau nebuvo vedęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.