Reperis Timati apie D. Bilaną: „Jis - homoseksualus narkomanas“

Rusijos pramogų pasaulyje įsiplieskė dar vienas skandalas. Šį kartą skirtingose barikadų pusėse atsidūrė įžymus reperis Timati ir saldžiabalsis baladžių princas Dima Bilanas. Aštrialiežuvis repo atlikėjas viešai pareiškė, kad moterų numylėtinis Dima – ne tik narkomanas, bet dar ir homoseksualas.

Reperis Timati (kairėje) kolegą Dimą Bilaną išvadino homoseksualiu narkomanu. Dimą aršiai gina jo vadybininkė Jana Rudkovskaja (dešinėje).<br>AOP nuotr.
Reperis Timati (kairėje) kolegą Dimą Bilaną išvadino homoseksualiu narkomanu. Dimą aršiai gina jo vadybininkė Jana Rudkovskaja (dešinėje).<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-13 15:25, atnaujinta 2018-01-21 13:45

Viskas prasidėjo po neseniai įvykusio D.Bilano koncerto, kai susirinkusiems gerbėjams sunkiai ant kojų stovėjęs atlikėjas netikėtai pareiškė, jog prastai jaučiasi. Regis, suprantama, juk ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės taip pat susiduria su „žemiškomis“ problemomis. Tik štai Timati savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje suskubo pasidalinti savo įžvalgomis.

Reperis įkėlė D.Bilano koncerto akimirkas užfiksavusių gerbėjų vaizdo įrašą, o šalia jo paliko „riebų“ komentarą: „Janačka (kreipiasi į Janą Rudkovskają – D.Bilano vadybininkę), argi tau nėra gėda dėl savo atlikėjo? Tai, kad jis yra gėjus – dar pusė bėdos (nors, tiesą pasakius, tai jo asmeninis reikalas), tačiau tai, kad jis be jokios sąžinės graužaties ir gėdos jausmo gali sau leisti žengti ant scenos „apsiuostęs“, kai jo koncertus stebi daugybė vaikų, mano požiūriu, yra tiesiog pasišlykštėtina!!! Jei kartais turite finansinių problemų, aš galiu pagelbėti, rasime Dimai geriausią reabilitacijos kliniką šalyje.“

Netrukus savo garbės bei orumo ginti stojo ir pats D.Bilanas: „Nesivėliau į visas šias gandų lygmens kalbas, nenarpliojau tavo gyvenimo ir neužsiėmiau menkavertėmis nesąmonėmis. Visad maniau, kad apkalbos – psichiškai nesveikų, isteriškų žmonių sritis, na, arba tų, kurie griebiasi šiaudo siekdami išsigelbėti nuo blėstančio populiarumo. Seniai pastebėjau, kad tu imiesi tokių triukų. Nesakau, kad esu siųstas paties Dievo, tačiau nevykėliu, kaip kad tu sakai, savęs laikyti tikrai neketinu!“

Tuo pačiu saldžiabalsis atlikėjas prisiminė ir tai, kaip kadaise dar niekam nežinomas Timati filmavosi masinėse jo vaizdo klipų scenose, o vėliau – įnirtingai skambinėjo, siūlydamas įrašyti bendrą dainą. Pasak D.Bilano, Timati, veikiausiai, vis dar jaučia nuoskaudą dėl to.

Be abejo, dainorėlio D.Bilano stojo ginti ir jo vadybininkė J.Rudkovskaja. Ši rėžė, kad Timati niekaip negali nustoti šnekėjęs apie kitų žmonių homoseksualumą, mat ir pats yra netradicinės orientacijos. Ji taip pat pabrėžė, kad Timati, veikiausiai, tiesiog pavydi Dimai populiarumo, mat pastarojo koncertuose salės būna sausakimšos, o į Timati koncertus bilietų lieka tiek daug, jog šiuos tenka atiduoti už dyką. Žinoma, savo komentarą vadybininkė baigė fraze „pasimatysime teisme“.

Jei manote, kad tai tėra mažas skandaliūkštis – klystate. Į konfliktą spėjo įsivelti ir estrados princas Nikolajus Baskovas, palaikęs D.Bilano pusę.

„Timati stengiasi palaikyti savo „reperišką“ įvaizdį, tačiau kažkodėl elgiasi visai nevyriškai. Suprastume, jei tai būtų kažkoks „underground'inis“ artistas, maištaujantis prieš pramogų pasaulio taisykles...

Tačiau prieš ką Timati dabar kovoja? Prieš savo kolegas, kurie ilsisi tuose pačiuose kurortuose, vaikšto į tuos pačius restoranus. Ir kaip jis po to galės visiems jiems pažvelgti į akis? Iš pradžių įžeidė Filipą Kirkorovą, dabar – D.Bilaną, o juk jie – vieni mylimiausių šalies artistų, publika juos gerbia dėl profesionalumo! Galų gale, juk yra tam tikra profesinė etika“, – savo įžvalgomis portalui „Super.ru“ pasidalijo N.Baskovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.