Į Timati ir Dimos Bilano karą įsivėlė net Ramzanas Kadyrovas

Repo žvaigždės Timati ir saldžiabalsio atlikėjo Dimos Bilano konfliktas peraugo į tikrų tikriausią karą. Nejuokais įpykusi homoseksualumu ir narkotikų vartojimu apkaltinto D.Bilano vadybininkė Jana Rudkovskaja paviešino nuotrauką, kurioje užfiksuotas ir pats marihuaną rūkantis Timati. Reperis, savo ruožtu, nusprendė atkeršyti – pasidalijo kompromituojančiais vaizdo įrašais ir nuotrauka, kurioje D.Bilanas – su baltos spalvos miltelių likučiais šalia nosies šnervių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 4:14 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:16 AM

„Marihuana rūkiau vaikystėje ir nevaizduoju čia šventuolio. Bet panašu, kad jūs, Jana, šiek tiek atsiliekate viešindama 15 metų senumo nuotraukas. Kaip sakoma, jaunystė – kvailystė. Daugelis iš mūsų yra padarę klaidų, tik štai aš iš savųjų pasimokiau ir teisingą kelią pasirinkau labai seniai – jau 10 metų propaguoju sveiką gyvenimo būdą. Nerūkau, negeriu ir nevartoju narkotinių medžiagų“, – ryžtingai gynėsi Timati.

Reperis užtikrintai teigė, kad D.Bilanas yra priklausomas nuo narkotikų. „Viešai pareiškiu, kad D.Bilanas – narkomanas. Mūsų kolegos tą reguliariai mato per jo pasirodymus, laidų filmavimus – tiesa, niekas apie tai nekalba, o tik nuleidę galvas tyli. Gal jau pakaks apgaudinėti žiūrovus? Gana vaikams ir paaugliams žiūrėti į apsvaigusią žvaigždę. Viešai atsisakę nepriklausomos medicininės ekspertizės, visiems blaiviai mąstantiems žmonėms įrodėte, jog tyčia tempiate laiką, kad Dimos organizmas spėtų išsivalyti! Esu pasirengęs susitikti teisme“, – į J.Rudkovskajos „mestą pirštinę“ atsakę Timati.

Bičiulio ginti stojo ir prieštaringai vertinimas Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas, negailėjęs gražių žodžių repo žvaigždei.

„Brangūs draugai! Atidžiai stebiu Timati ir D.Bilano konfliktą, kuriame aktyviai dalyvauja ir J.Rudkovskaja. Timati – mano draugas! Gerbiu jį už jo kūrybinį indėlį ir patriotizmą. Timati propaguoja sveiką gyvenimo būdą. Jis negeria, nerūko, profesionaliai užsiima sportu. Timati – pavyzdys daugeliui jaunų žmonių. Už tai turėtume būti jam dėkingi.

Deja, kai kurie pramogų pasaulio atstovai negali pasigirti tokiomis savybėmis... Stengdamiesi pritraukti kuo daugiau gerbėjų jie perima „vakariečių“ kuriamą popmuzikos ikonos įvaizdį. Tokie atlikėjai viešai pasakoja apie savo netradicinę orientaciją, tampa nuolatiniais reabilitacijos klinikų lankytojais ir galų gale miršta nuo narkotikų perdozavimo arba infekcijų“, – savo „Instagram“ paskyroje teigė Čečėnijos lyderis.

O štai į D.Bilano pusę stojo operos solistas Nikolajus Baskovas, teigęs, kad puldamas kolegas, Timati elgiasi nevyriškai ir dėl to artimiausiu metu jis taps nepageidaujamu asmeniu pramogų pasaulyje.

Aršiai Dimą gynė ir J.Rudkovskajos vyras, dailiojo čiuožimo čempionas Jevgenijus Pliuščenka, kuris teigė Timati įrašęs į savo „juodajį sąrašą“. J.Pliuščenka taip pat viešai pagrasino reperiui, kad šis turėtų gerai pagalvoti prieš kažką sakydamas ar darydamas.

Primename, kad konfliktas prasidėjo po neseniai įvykusio D.Bilano koncerto, kai susirinkusiems gerbėjams sunkiai ant kojų stovėjęs atlikėjas netikėtai pareiškė, jog prastai jaučiasi. Reperis Timati pašiepė kolegą teigdamas, jog D.Bilanas prastai jautėsi ne dėl nuovargio, o dėl to, kad buvo pernelyg „apsiuostęs“ – esą tai nuolatinė atlikėjo būsena.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.