Per apdovanojimų ceremoniją K. Stewart parodė daugiau nei norėjo

Penktadienio vakarą Los Andžele vyko kino apdovanojimų „Hollywood Film Awards“ ceremonija, į kurią susirinko visas Holivudo žvaigždynas.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 15, 2014, 2:18 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:39 AM

Tarp svarbiausių vakaro svečių buvo pagrindiniai sagos „Saulėlydis“ (angl. „Twilight“) aktoriai, buvę mylimieji Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart.

Kristen vakaras nebuvo itin malonus, nes teko akis į akį susidurti su vaikinu, su kuriuo išsiskyrė itin triukšmingai. Maža to, atvira „Chanel“ suknelė - tikra išdavikė! Kai K.Stewart rėžė kalbą, stovėdama ant scenos, audinys pasislinko ir pasimatė aktorės krūtys.

Nors svečiai, sėdėdami atokiau nuo scenos, to neįžiūrėjo, paparacai šias gėdingas akimirkas užfiksavo.

Nepaisant to, Kristen toli gražu netapo vakaro žvaigžde. Juk svarbiausi - laureatai.

Pagrindinis apdovanojimas skirtas režisieriaus Davido Fincherio kino juostai „Dingusioji“ (angl. „Gone Girl“). Šiai juostai taip pat skirtas apdovanojimas už geriausią scenarijų - Gillian Flynn.

Tris apdovanojimus pelnė Morteno Tyldumo drama „Nešvarus žaidimas“ („The Imitation Game“) - prizus gavo režisierius M.Tyldumas, aktorius Benedictas Cumberbatch ir aktorė Keira Knightley, kaip geriausia antro plano aktorė.

Geriausia aktore pripažinta Julianne Moore už vaidmenį „Vis dar Elis“ („Still Alice“). „Hollywood Film Awards“ garbės apdovanojimas atiteko Michaelui Keatonui.

„Hollywood Film Awards“ apdovanojimai skiriami nuo 1997 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.