Mike'as Tysonas panoro suvaidinti Otelą

Legendinis amerikiečių boksininkas Mike'as Tysonas norėtų suvaidinti Otelą didžiojo britų dramaturgo Williamo Shakespeare'o tragedijos ekranizacijoje.

Mike'as Tysonas norėtų suvaidinti Otelą didžiojo britų dramaturgo Williamo Shakespeare'o tragedijos ekranizacijoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Mike'as Tysonas norėtų suvaidinti Otelą didžiojo britų dramaturgo Williamo Shakespeare'o tragedijos ekranizacijoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 17, 2014, 2:44 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:42 AM

„Neseniai kalbėjausi su vienu žmogumi, ir jis pacitavo W.Shakespeare'ą: „Pirmiausia, ką mes padarysime - tai nužudysime visus teisininkus“. Mes nusijuokėme, ir jis pasakė, kad šie žodžiai iš „Henriko VI“, - cituoja 48 metų M.Taisoną leidinys „The Mirror“.

„W.Shakespeare'as turėjo didžių įžvalgų. Nežinau, kokį vaidmenį norėčiau atlikti, bet Otelas - tai iššūkis. Negalėčiau vaidinti teatre - tai pernelyg sunku. Man paprasčiau vaidinti priešais kamerą. Vaidmuo labai sunkus ir reikėtų daug išmokti. Man tektų dirbti su kalbininkais. Bet juk būtų šaunu, jeigu juodaodis vyrukas suvaidintų Otelą?“, - atviravo buvęs pasaulio bokso čempionas.

M.Taisonas yra vaidinęs ne viename filme, bet daugiausia - save. 2013 metais pasirodė režisieriaus Spike'o Lee juosta „Mike'as Taisonas: neginčijama tiesa“, kur buvęs boksininkas scenoje pasakoja apie savo gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.