Rusijos aktorius nusipjovė penį, norėdamas tapti moterimi

Vienas Rusijos aktorius,

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 17, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:42 AM

38 metų Jevgenijus Sapajevas buvo paguldytas į ligoninę Gorochovetso mieste, kuriame gyvena, bet gydytojai nesugebėjo prisiūti nupjautų genitalijų, tik sutvarkė žaizdą.

Aktoriaus kaimynas Archipas Tichonovas iškvietė greitąją pagalbą, kai rado smarkiai nukraujavusį J.Sapajevą prie savo durų.

„Jis pasibeldė į mano duris, o kai atidariau, jis atrodė kaip vaiduoklis – jis buvo netekęs labai daug kraujo. Jo veidas buvo mirtinai išblyškęs, o rankos buvo kruvinos. Iš pradžių pagalvojau, kad jis ruošiasi naujam vaidmeniui filme arba pjesėje. Bet kai jis susmuko ant slenksčio, pamačiau, kad jis laiko rankoje nupjautą penį. Supratau, kad padėtis rimta ir iškviečiau greitąją pagalbą“, – pasakojo kaimynas.

Po vos jo mirtimi nesibaigusio incidento J.Sapaevas sakė: „Nuo pat vaikystės jaučiau, kad noriu būti moterimi. Anksčiau keturis kartus mėginau atlikti sau šią operaciją, bet vis pritrūkdavo drąsos. Šįkart pasiryžau ir, išgėręs daug vaistų nuo skausmo, nusipjoviau penį aštriu peiliu“.

Vienas ligoninės atstovas pridūrė: „Jis buvo netekęs daug kraujo – jam pasisekė, kad nenumirė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.