S. Knowles vestuvės: retro stilius ir iš rūbo krintančios krūtys

Solange Knowles – dainų kūrėja, nebyliojo kino žvaigždė ir Beyonce sesuo – šį savaitgalį ištekėjo už savo sužadėtinio Alano Fergusono.

Savaitgalį susituokė Solange Knowles ir Alanas Fergusonas.<br>AOP nuotr.
Savaitgalį susituokė Solange Knowles ir Alanas Fergusonas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 17, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:54 AM

Jos atstovas sekmadienį patvirtino, kad 28 metų Solange ir 51 metų Alanas sekmadienį susituokė bažnyčioje Naujajame Orleane, dalyvaujant giminaičiams ir draugams, tarp jų – nuotakos vyresniajai seseriai Beyonce, svainiui Jay Z, dukterėčiai Blue Ivy Carter ir motinai Tinai.

Nuotaka, jaunikis ir visi svarbūs svečiai vilkėjo dramblio kaulo spalvos drabužius.

„Visi, su kuriais dirbau dėl vestuvių, yra draugai, kuriuos myliu, – sakė Solange, kuri vilkėjo „Kenzo“ kūrybos direktoriaus Humberto Leono kurtą suknelę. – Viskas buvo meilės darbas“.

Tai antra santuoka S.Knowles, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už Danielio Smitho, jos 10-mečio sūnaus Danielio Julezo jaunesniojo tėvo.

S.Knowles vestuvėms pridėjo savo stiliaus – į ceremoniją su sužadėtiniu nusprendė atvažiuoti antikvariniais dviračiais, vilkėdama dramblio kaulo spalvos kombinezoną, kurio iškirptė nuotakai buvo akivaizdžiai per didelė. Persirengusi ji žengė prie altoriaus skambant Donny Hathaway „I Love the Lord, He Heard My Cry“ simfoninei instrumentinei versijai.

Anksčiau šiais metais S.Knowles vardas mirgėjo antraštėse dėl nutekinto vaizdo įrašo, kuriame matyti, kaip ji užpuola Jay-Z, šalia stovint Beyonce. Trijulė pareiškime AP nurodė, kad tai buvo apgailėtinas incidentas, bet pabrėžė, kad myli vienas kitą.

S.Knowles rašė muziką buvusiai sesers grupei „Destiny's Child“. Nuotakos tėvas yra buvęs „Xerox“ pardavimo atstovas, o kaip „Music World Entertainment“ įkūrėjas ir prezidentas jis buvo „Destiny's Child“ vadybininkas ir, kurį laiką, dukters Beyonce.

A.Fergusonas režisuoja vaizdo klipus, dirba su Beyonce ir jos vyru Jay-Z, Katy Perry ir kitais.

S.Knowles ir A.Fergusonas pirmą kartą drauge viešumoje buvo pastebėti 2008 metais, vienoje meno galerijoje. Jie savo santykių neafišavo, bet pasirodydavo įvairiuose muzikos renginiuose, dalyvavo viename vakarėlyje su Jay-Z ir Beyonce.

Beyonce į vestuves atvyko 15 minučių po to, kai pasirodė nuotaka su jaunikiu, ir prie bažnyčios ant rankų laikė dukrą.

Visi vestuvininkai, tarp jų – Beyonce, seserų motina Tina ir dainininkė Janelle Monae, buvo fotografuojami žurnalui „Vogue“. Niujorko laikraštis „Daily News“ rašė: „Antrosios pagal svarbą vestuvės per Knowlesų šeimos istoriją buvo įkvepianti sėkmė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.