Aktorius A. Schwarzeneggeris neslepia pavydo kolegai S. Stallone

Aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris taip nekentė Sylvesterio Stallone, kai filmai apie Rembo tapo dideliais hitais, kad pažadėjo „sunaikinti“ konkurentą kalbant apie

„Žmonės klausdavo manęs: „Ką jūs galvojat apie Sly filmus?“ Atsakydavau: „Jie yra š...!“ – prisipažino A.Schwarzeneggeris.<br>AOP nuotr.
„Žmonės klausdavo manęs: „Ką jūs galvojat apie Sly filmus?“ Atsakydavau: „Jie yra š...!“ – prisipažino A.Schwarzeneggeris.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 18, 2014, 11:11 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:14 AM

Dabar šiedu aktoriai yra geri draugai, verslo partneriai ir „Nesunaikinamų“ (The Expendables) kolegos, ir A.Schwarzeneggeris pripažįsta, kad S.Stallone ėmė jam vis labiau patikti.

Jis pasakojo: „Kai pamačiau „Rambo II“, pamačiau Sly be drabužių ir jis atrodė absoliučiai su visais raumenimis. Pasakiau: „Ką jis, velniai rautų, veikia mano skyriuje? Filmuose apie Rokį (Rocky) jis buvo atletiškas ir be priekaištų, bet nebuvo toks raumeningas.

Ar jis turi mažiau kūno riebalų už mane? Turiu jį pričiupti. Jei jis galvoja, kad žengia į mano teritoriją, aš žengiu į jo ir pralenkiu jį filmais“. Štai kaip prasidėjo ta kova“.

„Jis buvo tarsi varžovas, kurį turėjau eiti ir sunaikinti. Mes varžėmės dėl to, kas turi mažiau kūno riebalų, kas ekrane nužudo daugiau žmonių, kas žudo žmones unikaliau, kieno uždarbiai kino teatruose didžiausi, kieno recenzijos geriausios.

Tai buvo visapusiška kovą ištisą dešimtmetį. Žmonės klausdavo manęs: „Ką jūs galvojat apie Sly filmus?“ Atsakydavau: „Jie yra š...!“ – prisipažino A.Schwarzeneggeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.