Kim Kardashian dukrai North ketina nupirkti privačią salą

Tikriausiai jau dabar Kim Kardashian dukrą North West galima vadinti labiausiai išlepintu vaiku pasaulyje. Garsiajai mamai atrodo visiškai normalu, kad jos dukra segi net 50 tūkst. dolerių (137 tūkst. litų) kainuojančius auskaus su deimantais.

Panašu, kad savo dukrai Kim Kardashian pasiruošusi nupirkti viską.<br>AOP nuotr.
Panašu, kad savo dukrai Kim Kardashian pasiruošusi nupirkti viską.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-18 11:42, atnaujinta 2018-01-21 05:14

Tačiau prabangūs auskarai, kuriuos galėtų įpirkti tikrai ne kiekviena pasiturinti moteris, yra tik smulkmena. Mažoji North yra maitinama tik organiškų produktų patiekalais, kuriuos jai specialiai ruošia asmeninis virėjas.

Jos tėtis Kanye Westas taip pat nė kiek nesijaudina dukrai duodamas išpiešti 10 tūkst. dolerių (27,5 tūkst. litų) kainuojančią „Hermen Birkin“ rankinę.

Tačiau kaip rašo portalas „Thehollywoodgossip“, nors North jau dabar gyvena kaip tikra karalaitė, garsiesiems tėvams to dar maža. O paskutinėmis naujienomis išvis sunku patikėti.

Leidinys „London‘s DailyMirror“ pranešė, kad Kim šiuo metu žvalgosi privačios salos, kažkur netoli Kvinslendo krantų, Australijoje. Ją įsigijusi realybės šou žvaigždė ten ketina savo dukrai įrengti asmeninį pramogų parką.

Kaip teigia šaltiniai, salai įsigyti Kim nepagailėtų net 5 mln. dolerių (13,8 ml. litų). Daugumą tokia žina apskritai nustebino, nes Kim ir taip turi daug nekilnojamojo turto, kur paprasčiausiai ir galėtų įrengti planuojamą pramogų parką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.