Kim Kardashian didžiuojasi pasauliui atsukusi nuogą užpakalį

Skandalinga fotosesija, per kurią leidiniui „Paper“ 34-erių Kim Kardashian pozavo visiškai nuoga, sukėlė tikrų tikriausia ažiotažą visame pasaulyje. Nors daugybė žmonių peikė realybės šou žvaigždės sprendimą visam pasauliui parodyti pūpsančias krūtis ir didžiulį užpakaliuką, Kim prisipažino, kad be galo didžiuojasi savo poelgiu ir jaučiasi beprotiškai seksuali.

Nors daugybė žmonių peikė realybės šou žvaigždės sprendimą visam pasauliui parodyti pūpsančias krūtis ir didžiulį užpakaliuką, Kim prisipažino, kad be galo didžiuojasi savo poelgiu ir jaučiasi beprotiškai seksuali.<br>Papermag.com nuotr.
Nors daugybė žmonių peikė realybės šou žvaigždės sprendimą visam pasauliui parodyti pūpsančias krūtis ir didžiulį užpakaliuką, Kim prisipažino, kad be galo didžiuojasi savo poelgiu ir jaučiasi beprotiškai seksuali.<br>Papermag.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 12:01 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:57 AM

„Nėštumo laikotarpis buvo labai sudėtingas, priaugau daug svorio ir blogai jaučiausi žvelgdama į veidrodį. Tikriausiai niekuomet nejaučiau tokio nepasitikėjimo savimi, kaip laukdamasi North. Dar vakar žiūrėjau vaizdo įrašą, kuriame nusifilmavau būdama 8 mėnesį nėščia – buvau milžiniška!

Ištariau: „Vyručiai, palaukite, kol pagimdysiu kūdikį. Kai tik atgausiu savo kūno formas ir jausiuosi gerai – nusimesiu visus drabužius prieš fotografą, tad ruoškitės“, – teigė realybės šou žvaigždė.

Ažiotažą pramogų pasaulyje sukėlusi fotosesija K.Kardashian suteikė naujų jėgų ir dar labiau sustiprino jos pasitikėjimą savimi – moteris drąsiai tvirtino nė kiek nesigailinti pasauliui parodžiusi savo grožybes ir žaibiškai išplitusios nuotraukos jai labai patinka.

„Iš tiesų, manau, kad dabar mano kūnas gerokai gražesnis nei prieš nėštumą. Jaučiuosi seksualesnė ir didžiuojuosi rezultatais, kuriuos pasiekiau po nėštumo“, – prisipažino reperio Kanye Westo žmona.

O štai žiniasklaidoje mirgantys straipsniai, kuriuose išjuokiamas didžiulis K.Kardashian užpakalis, garsenybei sukėlė ne pyktį, o juoką.

„Tereikia turėti humoro jausmą. Manau, kad tos parodijos išties juokingos“, – teigė pramogų pasaulio žvaigždė, pridurdama, kad neseniai pasklidusios kalbos, jog šioji savo dukrai žada padovanoti privačią salą – netiesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.