Ko prancūzėms pavydi stulbinančio grožio aktorė Natalie Portman?

Visuomet užsiėmusi, beprotiškai smalsi ir lydima sėkmės – taip save apibūdina viena gražiausių Holivudo aktorių, Harvardo universiteto pirmūnė ir mados namų „Christian Dior“ reklaminis veidas Natalie Portman (33 m.). Tačiau kai ko ji vis dėlto pavydi prancūzėms, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Ant raudonojo kilimo visus kerinti Natalie juokėsi, kad kasdien stengiasi atrodyti šiek tiek geriau nei tiesiog „Natalie Portman be makiažo“.<br>AOP nuotr.
Ant raudonojo kilimo visus kerinti Natalie juokėsi, kad kasdien stengiasi atrodyti šiek tiek geriau nei tiesiog „Natalie Portman be makiažo“.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 19, 2014, 6:09 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:49 AM

Naujausiame savo interviu mados žurnalui „Elle“ N.Portman sakė, jog žavisi, kad prancūzės stengiasi atrodyti kuo natūraliau ir trokšta būti vertinamos ne dėl išorinio grožio, o dėl vidinio pasaulio. Be to, jos turi įgimtą dovaną net didžiausius trūkumus paversti privalumais, o retsykiais ir išskirtinėmis savo įvaizdžio detalėmis.

„Pavyzdžiui, ant mano draugės nugaros – gausybė apgamų, bet ji nė neketina jų slėpti. Priešingai, drąsiai vilki palaidines su gilia iškirpte, apnuoginančia nugarą.

Kita prancūzų kilmės bičiulė didžiuojasi savo didžiule nosimi. Amerikietė jos vietoje jau seniai būtų atsidavusi į plastikos chirurgo rankas“, – sakė Juodoji Gulbė – taip Natalie pradėta vadinti po to paties pavadinimo filmo.

Iš prancūzių ji ir mokosi natūralumo – tai pravertė dirbant su „Christian Dior“ komanda kuriant reklamą. Pasak aktorės, individualumas ir yra tas bruožas, kurį stengiasi išaukštinti šie mados namai.

Ant raudonojo kilimo visus kerinti Natalie juokėsi, kad kasdien stengiasi atrodyti šiek tiek geriau nei tiesiog „Natalie Portman be makiažo“. Tad kosmetinėje ji visuomet nešiojasi rudą blakstienų tušą, makiažo pagrindą, lūpų balzamą ir kelių atspalvių lūpų dažų.

„Tereikia pasidažyti ryškiai raudonais lūpų dažais ir kaipmat pasijuntu tikra moterimi“, – tikino aktorė.

– Koks geriausias grožio patarimas?

– Antakių korekciją patikėkite profesionalui!

– Kaip atsigaunate po ilgų skrydžių ar sunkios dienos filmavimo aikštelėje?

– Mano pagalbininkai: daug vandens, saldus miegas ir japoniška žalioji „Kukicha“ arbata.

Streso atsikratau sportuodama, vaikščiodama, jogos treniruotėse arba išsitempiu draugus į šokius. Pasilepinu ir masažu bei akupunktūros procedūromis. Šiuo metu labai norėčiau išmokti medituoti – tai tikrai padėtų išvaikyti niūrias mintis.

– Sakoma, kad grožis reikalauja aukų. Koks keisčiausias dalykas, kurį esate padariusi dėl grožio?

– Paauglystėje su spuogais kovojau juos džiovindama dantų pasta. Tiesa, nuo to spuogeliai tapdavo tik dar raudonesni.

O štai sulaukusi 20-ies drastiškai pakeičiau plaukų spalvą – iš brunetės tapau peroksidine blondine. Vaizdelis, švelniai tariant, nesužavėjo, tad netrukus plaukus nusidažiau ryškiai rožine spalva. Rezultatas buvo dar blogesnis... Teko grįžti prie natūralaus rudo atspalvio. Trys dažymai per savaitę plaukams tikrai nebuvo į naudą.

– Ar vaikystėje žavėjotės kokia nors moterimi?

– Taip! Mano mama visada spindėjo natūralumu, paprastumu. Ir senelė – ji buvo tikra mamos priešingybė, mat žengė koja kojon su naujausiomis mados tendencijomis, kasdien naudojo dekoratyvinę kosmetiką ir tiesiog dievino aksesuarus. Šie du moterų tipai man labai artimi.

– Studijavote psichologiją prestižiniame Harvardo universitete. Ar įgytos žinios pravertė?

– Studijuodama suvokiau, ką iš tikrųjų reiškia arti iki nukritimo. Be to, ėmiau drąsiau dėstyti savo nuomonę net ir diskutuodama su gerokai už mane protingesniais žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.