Žvaigždžių vaikystės Kalėdų nuotraukos – linksmos ir ryškios

Šventinė Kalėdų dvasia dažniausiai įtraukia kiek ilgesniam laikotarpiui – juk taip smagu leisti laiką su šeima, prisiminti pačius gražiausius momentus. Tam neatsispiria net įžymybės. Kai kurios iš jų neatsispyrė pagundai pasidalinti ir kalėdinėmis nuotraukomis iš savo vaikystės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2014, 7:12 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 8:49 PM

Kourtney Kardashian su gerbėjais socialiniame tinkle „Instagram“ yra pasidalinusi labai miela vaikystės nuotrauka, kurioje ji su savo seserimi Kim Kardashian sėdi ant savo mamos Kris Jenner kelių. Prie nuotraukos ji rašė: „80-ųjų Kalėdos“.

Nuotraukoje abi seserys vilkėjo vienodas languotas sukneles. Kaip Kourtney prisimena, suderinti mergaičių drabužiai buvo savotiška šeimos tradicija. „Kai mes buvome mažos, mano mama labai mėgo mus su Kim aprengti vienodai. Kalėdos nebuvo išimtis“, - kartą sakė ji.

Daugybę laiko socialiniuose tinkluose praleidžianti Kim Kardashian viena mielų vaiktystės nuotraukų pasidalino ir savo paskyroje. Nuotraukoje kartu su seserimis Kourtney ir Khloe pozuoja dėvėdamos vienous kalėdinius šviesiai mėlynos spalvos megztinius. Vaizdas išties labai mielas.

Mados dizainerė Nichole Richie savo gerbėjams taip pat leido pažvelgti į jos praeitį. Žvaigždė paviešino fotografiją, darytą dar 1985 m., kada jai buvo vos 4 metukai. Nichole galvą puošė nuostabūs garbanoti plaukai, o pati buvo pasipuošusi raudona šventine suknele ir sėdėjo ant senovinio krėslo šalia didelio židinio. Žinoma, taip pat ir šalia didžiuls krūvos dovanų. Į kamerą mažoji Richie žvelgė gudriomis akimis ir šypsojosi išdykusio vaiko šypsena.

Atlikėja Ariana Grande taip pat viešai yra pasidalinusi itin šilta, vaikystės Kalėdas primenančia detale – nuotrauka-žaisliuku. Nuotraukoje mokyklinio amžiaus žvaigždė pozavo vilkėdama mokyklinę uniformą ir sukryžiavusi rankas ant krūtinės. Tokia fotografija buvo pakabinta ant šeimos kalėdinio medžio.

Paris Hilton visada lieka ištikima savo stiliui ir humoro jausmui. Socialiniame tinkle Paris yra pasidalinusi, galima sakyti, klasikiniu vaikystės Kalėdų kadru – nuotraukoje ji kartu su savo seserimi Nicky pozuoja sėdėdamos Kalėdų seneliui ant kelių. Prie nuotraukos garsioji paveldėtoja pridėjo dar ir pridėjo žymę: „Padykusiai ir gražiai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.